מידע שימושי פסנתר נייד ימאהה P225

• הוסף לסימניות
מכירים?
אשמח לשמוע חוות דעת שליליות או חיוביות על הדגם הזה
תודה:)

• הוסף לסימניות
בכללי הפסנתרים של ימהה מעולים ממש
ואני אומרת את זה אחרי בירור מקיף שעשיתי של פסנתרים חשמליים
האמת שבסוף קניתי פסנתר של רולנד
ואני יפרט לך עוד אם עדיין רלוונטי

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי בהחלט,
ואם יש לכם ידע על ההבדל בין P225 ל-P125 ואם שווה את ההפרש, יעזור לי מאד.

• הוסף לסימניות
לא, שניהם עם 88 קלידים.
בעצם כל הP זה סדרה, ובתוך הסדרה יש את 125, ואת ה225 שמשכלל אותו קצת,
השאלה שלי היא האם זה שווה את הפער במחיר או לא.
(רק שאני מבינה שלא תוכלי לעזור לי עם ההשוואה בין דגמים אלו, כך שאשמח לדעת על ימאה בכללי)

• הוסף לסימניות
אני יגיד לך מה
אני ראיתי המוווון חברות
והכי מוצלח היה של ימהה ורולנד
אני חושבת שאמרו לי אז בכלייזמר שה225 זה המשודרג של 125
ה225 היה נשמע ממש טוב וגם קיבלתי עליו המלצות רק שהוא היה יקר קצת
ולכן הלכתי על הרולנד שלדעתי מציעים תמורה יותר טובה בפחות מחיר

• הוסף לסימניות
מעמד עשוי מעץ שמבריגים אותו לפסנתר הנייד לקבלת לוק מושלם והכי דומה לאמיתי

• תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
ראלי ההחלטה תהיה עוד שנה...
הכי חשוב לפי מה שהבנתי זה לנסות, והזמן ללכת לנסות עדיין חסר בלו"ז:(
מאודדד חשוב לנסות
כי אחרי הכל- זה עניין של טעם אישי.....
ואיך אמא אומרת-למה שחשוב, מוצאים זמן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה