נכתב ע"י GOLDRING;1198486:יש ליצור קו עליון ללא צבע, ולתת לו מרווח רצוי לפני הפיסקה. ולסמן "שמור בתוך הגבולות".
נכתב ע"י מתנחל;1199789:צפה בקובץ המצורף 186052
איפה טעיתי? עשיתי את הקו שחור כדי שתראה היכן הוא ממוקם.
נכתב ע"י אריאל וו;1200055:פשוט מאוד: תגדיר רווח אחרי (במקום רווח לפני), ותוריד את הטקסט לאן שתרצה עם baseline shift שלילי.
אני מקצר בדברי, אבל דע שזה אחרי התעמקות בנושא, ואחרי עיון בכל הטיפים, וזאת השיטה המועדפת. החסרון היחיד שקצת קשה לבחור את הטקסט (אבל ממש לא נורא).
נכתב ע"י אריאל וו;1201707:מפסיד משהו? יותר מזה: קו פשוט לא עובד כשאתה מגדיר את התיבה עם first baseline: exact.
אז תגיד לי "אל תגדיר את זה ככה" -- אבל אני אישית אוהב לשלוט ב-first baseline שלי...
וכמו שנראה לי שאתה אומר -- עם השיטה שלי קל מאוד לחשב בדיוק את ההזחה העליונה, ואפשר לשלוט בזה כמו כל פסקה אחרת בלי לפתוח חלונות חדשים (קווי פסקה וכו') ובלי מטמטיקה.
וכל זה תמורת קשיים מינימאליים בבחירת הטקסט? זה פתרון כמעט מושלם לדעתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //