studio-outline
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
שלום, לאחרונה נהייה לי פס אדום דק במסך המחשב בצד ימין.
מה זה אומר??
תודה מראש
מה זה אומר??
תודה מראש
מה יעזור צילום מסך?צרף צילום מסך
א"א בצילום מסך לא רואים את זה...צרף צילום מסך
בקיצור, המסך הלך...א"א בצילום מסך לא רואים את זה...
אוקי, ו?אם לא רואים בצילומסך, זה אמר שהבעיה היא במסך
אבל כאן זה נראה שכן רואים את הפסאם לא רואים בצילומסך, זה אמר שהבעיה היא במסך
זה לא צילום מסך מהמחשב, צילמתי והעברתי לכן רואים..אבל כאן זה נראה שכן רואים את הפס
יש לי גם מחשב שקרה לו ככהשלום, לאחרונה נהייה לי פס אדום דק במסך המחשב בצד ימין.
מה זה אומר??
תודה מראש![]()
לא בטוח שיש אפשרות?בקיצור, המסך הלך...
טכנאי מחשבים אולי יוכל לסדר את זה
ואם למשל קורה שהמסך מרצד, (קופץ כל כמה שניות) ומהבהב, זה גם נתון לשינוי?זה קורה הרבה למחשבים ניידים
תבינו בין המסך למחשב עצמו, יש כבל נתונים
וכל פעם שסוגרים ופותחים את המסך (כלומר מעלים ומורידים)
הכבל נשחק עד שמתחיל להיקרע זה כמובן לאט
אבל במשך הזמן יש יותר בעיות בהעברת נתונים
וחסר קטעים ונתונים במסך עד שנעלם הכל
(בדוגמה שלפנינו חסר נתונים באותו קטע ולכן יש רק צבע אדום)
מה שעושים פשוט מחליפים את הכבל נתונים
אבל צריך לבדוק אם זה שווה ואם יש את הדגם הזה בשוק
(יש מקרים יותר נדירים כמו בעיה בכרטיס מסך או דרייברים)
לא מחליפים מסך רק כבל נתוניםואם למשל קורה שהמסך מרצד, (קופץ כל כמה שניות) ומהבהב, זה גם נתון לשינוי?
כלומר שווה להחליף את המסך?
ממש חבל לי על המחשב, הוא מצויין (מחשב אחר, לא ההוא עם הפסים האדומים)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים