פס הפרדה בין בשרי לחלבי

• הוסף לסימניות
אני באמצע שיפוץ מטבח
המטבח בצורת האות ר
צלע אחת בשרית ואחת חלבית
אני רוצה להזמין מחברת השיש פס הפרדה
איזה גובה להזמין?

• הוסף לסימניות
את בטוחה שאת רוצה פס?
אפשר לעשות את השטח פרווה ואז לא צריך פס, יותר יפה לעין.

אבל אם את רוצה והפס מגיע לקנט, במידה ויש קנט אז בגובה שלו.

• תודה
Reactions: I.Q
  • הוסף לסימניות
תודה על התגובה
אין לי קנט...

• הוסף לסימניות
10-15 ס"מ

• הוסף לסימניות
אני לא אדריכלית אבל לי בבית יש כזה בערך 15 ס"מ. (לא מטבח שלי)
לעצמי בבית הייתי עושה כמה שיותר נמוך...

• הוסף לסימניות
השאלה איפה הפס, אם כהפרדה לכיורים אז כן פרקטי טיפה יותר גבוה - שלא ישפריץ, אם זה חלוקה בשיש אז נמוך, שיהיה יותר בשביל הסימון

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לשאלה
איפה אפשר להזמין דבר מפריד כזה?

• הוסף לסימניות
מה זה להזמין? זה חלק מהשיש

• הוסף לסימניות
מצטרפת. השיש שלי ישן, קנינו את הדירה כך.
מחפשת איפה עושים פס הפרדה בלבד. איש שיש?

• הוסף לסימניות
המליצו לי על אופציה חלופית לשיש.
להדביק פס/ מסילה מאלומניום שלתוכו משחילים דופן זכוכית.
הזכוכית נשלפת לניקיון
לא ניסיתי
( אני אדביק פס שיש בעזרת ה)
אבל אולי הרעיון הזה יכול להועיל למשהו...

• תודה
Reactions: YRN

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה