אופיס 365 פס מתמלא לפי התקדמות באקסס

• הוסף לסימניות
איך והאם אפשר לעשות פס שמתמלא לפי ההתקדמות של שיגרת האירוע?

יש לי אירוע שבודק כמה דברים, ואמור להביא כמה תוצאות, אולם לפעמים לוקח הבדיקה יותר מדי זמן, אשמח לקבל מידע האם ביכולתי לעשות שכשהאירוע מתחיל יעלה פס על המסך שיתמלא לפי התקדמות האירע, כמו העתקה בווינדוס או בעצם כמו כל תוכנה שמציגה את התקדמותה.
ואם אפשר לעשות גם שיכתוב מה הוא מבצע כעת, ועוד יותר טוב שיציג חוץ מפס התקדמות, גם את מספר האחוזים, שהוא ביצע.

תודה, תודה, תודה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה זה לא עובד לי?
מה אמור לקרות כשאני פותח את הטופס שם?
והאם יש אפשרות כשאני מדפיס דוח מתוך אקסס שבמקום ההודעה על הדפסה יופיע הפס הזה עד שתיגמר ההדפסה?
תודה רבה מאוד!!!!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה זה לא עובד לי?
מה אמור לקרות כשאני פותח את הטופס שם?
והאם יש אפשרות כשאני מדפיס דוח מתוך אקסס שבמקום ההודעה על הדפסה יופיע הפס הזה עד שתיגמר ההדפסה?
תודה רבה מאוד!!!!
לאחר פתיחת קטנה ומעומעת במשהו, צריך להיפתח הטופס ושם פס ירוק שמתמלא, באופן שטחי נראה שפס מתמלא ללא קשר להתקדמות, אבל עדיין לא בדקתי.

• הוסף לסימניות
זה מתקדם לפי מה שרשום לו שם בפסיקת שעון וללא שום קשר להתקדמות.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעצור את ההודעה של המחשב על ההדפסה? כי אם כן אני יכול סתם לכתוב לו זמן לפי מה שבערך לוקח להדפיס

• הוסף לסימניות
זה מתקדם לפי מה שרשום לו שם בפסיקת שעון וללא שום קשר להתקדמות.
וזהו השאלה הגדולה, איך עושים כזה פס, שבאמת מתקדם לפי ביצוע הלולאה, וכך אולי נוכל גם לכתוב את אחוזי ההתקדמות, ואולי גם הזמן....

• הוסף לסימניות
מי לא מדבר על פעולה של מאקרו, אלא אני יכניס לו את הזמן.
רק אני רוצה לעצור את ההודעה של המחשב על ביצוע ההדפסה.

• הוסף לסימניות
אולי אתה יכול לחלק את אירוע פסיקת שעון לפי הלולאה זאת אומרת שהוא יתחלק לבד לפי גודל הלולאה ובכל שלב של הלולאה הוא יתקדם עוד קצת לפי גודל הלולאה ??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה