פס שחור באמצע המסך

• הוסף לסימניות
הופיע לי פס שחור במסך שלא נעלם גם כשכיביתי את המחשב והדלקתי שוב, מה זה אומר? ואיך אפשר למחוק את זה?
תודה לכל העונים.

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון שזה מופיע עוד לפני שאני עושה את הסיסמא לכניסה למחשב? אז התשובה היא כן.

• הוסף לסימניות
לא, אני מתכוון לפני שעולה מערכת ההפעלה (במסך הראשוני של המחשב)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, המסך הראשוני הוא רקע שחור, כך שלא ניתן לראות את הפס אם הוא קיים, ברגע שהרקע מתחלף לתכלת כבר רואים את הפס.
אגב כשעשיתי צילום מסך לא ראו את הפס...

קבצים מצורפים

• upload_2019-10-26_22-26-47.png
    upload_2019-10-26_22-26-47.png
    KB 274.8 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
שמת את המחשב בשמש?
אצלי זה קרה כששמתי את המחשב בשמש והוא פשוט קיבל כויית חום.
זה חיצוני במסך.
אם תחליפי מסך, מניחה שהמצב יסתדר.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, ניסיתי להפעיל מחדש וללחוץ כנ"ל ולא נהיה לי שום דבר?!

• הוסף לסימניות
איפה אני רואה את דגם המחשב?
סליחה על הבורות...

• הוסף לסימניות
נשמע בעית מסך

• הוסף לסימניות
מה הכוונה עם הפקודה הבאה?
פותחים חלון פקודות
(התחל ---> מקלידים cmd ---> אנטר)
מעתיקים את הפקודה
ואנטר
ונותן את התוצאה
העביר קבצים לדיסק אונקי ולפתע נעלם הפס
בערב כשפתחתי שוב את המחשב הפס חזר
אז תנסו להעביר את הקבצים האלה שוב

• הוסף לסימניות
מישהו פה עוד עלול לקחת את העניין ברצינות...

@אימפריה זה לא הוכחה שזה לא תקלה במסך.
אל דאגה, לא לקחתי את הדברים ברצינות, אך עוד לפני ההודעה שלו הפס כבר נעלם לי.
זו תופעה ממש משונה! כמה ימים הפס היה, היום הוא בא ונעלם כמה פעמים, ממש תעלומה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה