פעוטה בת שנה וחצי שנופלת הרבה

• הוסף לסימניות
שללנו בעיית ראיה.
רופא הילדים חושב שזה כלום, אך אני עדיין דואגת.
icon9.gif

מישהו נתקל בכזו תופעה?

• הוסף לסימניות
הבן שלי נפל הרבה ואמרו שזה בגלל שיש לו ראש גדול, יחסית לגוף

• הוסף לסימניות
תבדקי בעיית שמיעה.. נוזלים באוזניים מפריעים לשיווי משקל

• הוסף לסימניות
למה ללכת כל רחוק השרירים כנראה חלשים וצריכים חיזוק.
דבר מאד נפוץ. כמה שיעורים של פיזיותרפיה ואת אחרי הכל.

בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
זה בכלל לא רחוק...
השיווי משקל נמצא באוזניים ומאד נפוץ שילד שלא שומע טוב נופל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אונקי;1416782:
למה ללכת כל רחוק השרירים כנראה חלשים וצריכים חיזוק.
דבר מאד נפוץ. כמה שיעורים של פיזיותרפיה ואת אחרי הכל.

בהצלחה רבה!!!

זה גם רלוונטי לגיל יותר גדול-שנתיים וחצי???
היא ל הזמן נופלת.וכשמרימים אותו זה מרגיש כאילו אין לה שרירים,נמרחת כזאת..

• הוסף לסימניות
ואולי הנעליים לא מתאימות לה?

• הוסף לסימניות
ויטמין D
מחזק את העצמות בגוף! חובה להביא לילד כל יום!!!

ילדים שמקבלים ויטמין D באופן קבוע - הם גדלים עם עצמות חזקות!

• הוסף לסימניות
מתי התחילה ללכת?

ותבדקי באמת נעליים אחרות, סוליה קשה/רכה, עם/בלי תמיכה בקרסול, לכל אחד מתאים משהו שונה

• הוסף לסימניות
מה זה נופלת הרבה? סתם תוך כדי הליכה או כשהיא רצה, נתקלת כל הזמן בדברים וכד'

יש מושג של אסטרטגיה וראיה מרחבית שזה עניין של אופי והתפתחות. למשל ילד רוצה להגיע לשיש. יש כאלה שיקחו כיסא, יטפסו יזהרו. ויש שיפלו חמש פעמים בדרך. כי האסטרטגיה שלהם לא נכונה.

ילדים מרחפים גם נופלים הרבה כי שוחכים שהם הולכים או שלא שמים לב

• הוסף לסימניות
הבן שלי סבל מדלקות אוזניים ונפל המון, השווי משקל של הגוף קשור לאוזניים כמו שרשמו.

• הוסף לסימניות
מניסיון
כדאי לבדוק את נושא הנעליים.
כשהבת שלי התחילה ליפול כל הזמן הבעיה הייתה שהנעליים היו קטנות עליה. זה הכל!
ברגע שהיה לה מרווח עם הנעליים החדשות, היא הלכה נינוח יותר ולא מכווץ והבעיה נפתרה לחלוטין
(חמותי החכמה).

• הוסף לסימניות
הבן שלי גם היה נופל כמויות, הוא פשוט טיפוס חושב, רחפן, אז ממילא לא הלך כשרגליו על הקרקע ולכן נפל המון, בתקופה האחרונה הנפילות קצת התמעטו בערך נפילה ליומיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה