קורונה פעילויות מושקעות במיוחד בשווי 36 יורו חינם !

• הוסף לסימניות
בשוטטות באתר של ידידנו @Shutfim ראיתי שמביאים קישור להורדה של פעילויות מושקעות במיוחד בשווי 36 יורו חינם !
בקופת הקניה של האתר צריך להזין קוד קופון passover2020 ואז המחיר יורד ל0 !
ויש אפשרות לבחירה בעת ההורדה שהם יהיו בעברית !

%D7%9E%D7%A8%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%9D-08-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%9F-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-600x849.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך מורידים את זה בחינם?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לעשות את זה
איפה מזינים את קוד קופון?

• הוסף לסימניות
רק דיוק קטן, זה לא משחק. זה תיקייה עמוסה בקבצים של פעילות בקשר לחג הפסח + סרטון של 6 דק'. הכל ביחד שוקל מעל ג'יגה.

• הוסף לסימניות
זה בטוח בחינם???

• הוסף לסימניות
את נכנסת ומוסיפה לסל ואז עוברת לתשלום ואז בתשלום למעלה מופיע לך אם יש לך קוד קופון לחצי כאן ואת לוחצת ושם את מזינה את קוד הקופון וממלאה את הפרטים ואז את מורידה את זה באיזה שפה שאת רוצה

• הוסף לסימניות
כמגיעים לתשלום יש מקום להזין את הקופון

• הוסף לסימניות
יש למישהו איך לשלוח לי ?
זה חסום לי
תודה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות לכאן לטובת החסומים??

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות להעלות כי הקובץ מדי כבד רוצים בגמבו?

• הוסף לסימניות
מחכים...

• הוסף לסימניות
איך אני מעלה את הקובץ?

• הוסף לסימניות
אני מעלה חלקים חלקים

• הוסף לסימניות
למה שלא תעלה כאן??
עדיף מג'מבו שנחסם בנטפרי.
וגם אפשר להעלות בבת אחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה