עזרה פעילות בקיטנות בבני ברק - חובה מלווה

• הוסף לסימניות
הילדה בכיתה א' חזרה הביתה עם איזה פתק לא ברור על פעילות לכל בני המשפחה בפארק גהה דרום.
מה מתברר (אם הילדה אכן הבינה מה שהמורה הסבירה)
ביום ראשון הילדות יוצאות לפעילות וכל ילדה זקוקה למלווה מעל גיל 18.
רבש"ע, איך?
בשביל מה שולחים ילדה לקיטנה? בשביל שתהיה לה מסגרת והאמא תוכל לעבוד, לא?

• הוסף לסימניות
נכנסו להיסטריה מכל האסונות ה"י

• הוסף לסימניות
ברור שזו דרישה לא הגיונית!
שיקחו כמה מדצ"יות כמו שהיה בזמננו....

• הוסף לסימניות
את מב"ב?

אם כן, הילדה לא הבינה נכון
הרעיון הוא שעיריית בני ברק סגרה את פארק גהה לשבוע ועשתה שם לונה פארק שלם עם מתנפחים, רכבת, סירת פיראטים (ועוד כמה.. לפי הסיפורים של ביתי)

מה שמדובר על הורים, זה שנתנו אפשרות שאם הורים רוצים לבוא עם האחים האחרים ולהנות גם מהפארק הם יכולים לבוא מהשעה 12 ועד השעה 2 (לציבור הרחב זה סגור)
אם הילדה לא מביאה אישור שאחד ההורים רוצה להגיע, יחזירו אותה לביה"ס כרגיל. אם מביאים אישור זה אומר שההורה אחראי להחזיר את הילדה הביתה

• הוסף לסימניות
את מב"ב?

הרעיון הוא שעיריית בני ברק סגרה את פארק גהה לשבוע ועשתה שם לונה פארק שלם עם מתנפחים, רכבת, סירת פיראטים (ועוד כמה.. לפי הסיפורים של ביתי)

מה שמדובר על הורים, זה שנתנו אפשרות שאם הורים רוצים לבוא עם האחים האחרים ולהנות גם מהפארק הם יכולים לבוא מהשעה 12 ועד השעה 2 (לציבור הרחב זה סגור)
אם הילדה לא מביאה אישור שאחד ההורים רוצה להגיע, יחזירו אותה לביה"ס כרגיל. אם מביאים אישור זה אומר שההורה אחראי להחזיר את הילדה הביתה
זה פתוח גם לציבור הרחב?

• הוסף לסימניות
את מב"ב?

צודקת.
התקשרתי לברר
ואמרו לי בדיוק את מה שהסברת.
רק שמי שלא מגיעה, מסיימת ב12:30
נראה איך נסתדר.
(גם ככה קשה לתמרן בלי צהרון...)

• הוסף לסימניות
צודקת.
התקשרתי לברר
ואמרו לי בדיוק את מה שהסברת.
רק שמי שלא מגיעה, מסיימת ב12:30
נראה איך נסתדר.
(גם ככה קשה לתמרן בלי צהרון...)

אצלנו אמרו שב12:30 מחזירים אותם לבית הספר
בפועל סיימו כרגיל ב13:00

• הוסף לסימניות
אני רואה כל יום באזור השעה 1 בצהריים את האוטובוסים מחזירים את הבנות מהפארק.
רק מי שמעונין להשאר ומאשר זאת באישור ההורים יכול להשאר עד השעה 2

• הוסף לסימניות
גם הבת שלי אמרה לי והיא בכיתה ד' וגם אני לא יכולה להגיע איתה.

לעומת זאת בגן חובה יש בחורות והבת שלי שהיא קצת היפר כל כך הפחידו אותה שם הבנות שהיא לא מסכימה ללכת שוב (פעם אחת בלבד)
וגם בצהרונים במהלך השנה היה בלאגן גדול. הגננות של צהרון כבר קשה להן וגם לבנות קשה. ומישי שקצת קפיצית הולכת ככה לאיבוד. ומוציאים בנות מהצהרון.

ואני שואלת, האם הצהרון מיועד לעזור להורה עובד? או רק לילדות שהן ילדות טובות ירושלים?

• הוסף לסימניות
בתי הספר של חופש הגדול מקבלים תוספת תקציב אם הם מקיימים "יום הורים".
כלומר - אחד מימי הקיטנה צריך להסתיים בשעה 2:30 במקום ב1:00.
בשעתיים הללו אמורים לקיים פעילות של אמהות ובנות יחד.
בשנה שעברה יצרו איזשהי קשת לשיער והיה קצת עלוב לענ"ד.
אמהות טרחו לעזוב מקומות עבודה ולהגיע בזמן - וזה לא הצדיק את זה.
השנה עלו על הרעיון הזה, לאפשר חוויה לכל המשפחה ועל הדרך לבצע יום הורים.
מניסיון, בסופו של דבר רוב הילדות חוזרות בזמן הרגיל והאמהות לא באות.
גם ככה חם נורא והן כבר בילו שם כל הבוקר ומיצו את הרעיון...

• הוסף לסימניות
והילדות שנמצאות בפארק עד 12:30 חוזרות עגבניות בשלות
או משהו סביר יותר?
יש שם הצללה?
כי ביום ראשון אמור להיות ממש חם וזה קצת מלחיץ אותי...

• הוסף לסימניות
בשנה שעברה יצרו איזשהי קשת לשיער והיה קצת עלוב לענ"ד.
אמהות טרחו לעזוב מקומות עבודה ולהגיע בזמן - וזה לא הצדיק את זה.
השנה עלו על הרעיון הזה, לאפשר חוויה לכל המשפחה ועל הדרך לבצע יום הורים.
מניסיון, בסופו של דבר רוב הילדות חוזרות בזמן הרגיל והאמהות לא באות.
גם ככה חם נורא והן כבר בילו שם כל הבוקר ומיצו את הרעיון...

זו לא חוויה משפחתית רק ילדה ואמא או אחות למי שלא יכולה.
ודווקא שנה שעברה זה נדמה לי היה במסגרת הלימודים ולא בקיטנה ובכהנמן היה מקסים.
היתה שיחה, שירה , ועוד כמה ואז הקשת.

דווקא נהננו

• הוסף לסימניות
והילדות שנמצאות בפארק עד 12:30 חוזרות עגבניות בשלות
או משהו סביר יותר?
יש שם הצללה?
כי ביום ראשון אמור להיות ממש חם וזה קצת מלחיץ אותי...

יש שם סככות בעיקר בתוך המגלשות
אבל רב השטח הוא חשוף לשמש

אבל המקום ממש יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה