avi singel
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אפשרי לקבל גם? תודה!! 8123473 שטרודל גימייל...שלחתי
אפשרי לקבל גם? תודה!! 8123473 שטרודל גימייל...שלחתי
לא יודעת אם עדיין רלוונטי , תוכלי לשלוח לימי שרוצה שתשאיר לי כתובת אימייל,
ובעזרת ה' אשלח...
אשמח גם hlykryn שטרודלgmail.comלי יש משהו חמוד בנושא "אשת חיל"
אבל צריך להצטייד במחשב ומקרן...
אודה גם לקבלת התכנית אם אפשרילי יש משהו חמוד בנושא "אשת חיל"
אפשר לקבל בבקשה ל@ester.benmenachem ג'ימיל...לי יש משהו חמוד בנושא "אשת חיל"
אפשר בבבקשה דחוף נוראאפשר לקבל בבקשה ל@ester.benmenachem ג'ימיל...
אשמח לקבלה איך אפשר?לי יש משהו חמוד בנושא "אשת חיל"
מצרפת מייל: S1234RUBIN שטרודל גימל נקודה COMאשמח לקבלה איך אפשר?
אשמח לקבל פרטים על המצגת של אשת חילשלחתי לכולם!!
ומעכשיו זה בתשלום סמלי
היי אשמח מאוד תוכלי לשלוח לי למייל. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>לי יש משהו חמוד בנושא "אשת חיל"
איזה סגנון את צריכה?
"איזהו עשיר השמח בחלקו" יעזור??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים