עזרה פעילות הפעלה ליום הולדת 60

• הוסף לסימניות
לאמא שלי עשינו באולם עם כל הנכדים
הנכדים הכינו מקהלה מאוד חמודה
עשינו קליקרים עם שאלות על אמא שלי מאז שהיא נולדה (מי שהכי מכיר אותה...) כולם מאוד נהנו, גם הנכדים וגם המבוגרים (בחברה שאנחנו לקחנו היה שם לכל שלט והייתה חלוקה לפי המשפחות - הוסיף המון!!!!)
כמובן הייתה סעודה (עם לחמניות בצורות 60)
הכנו חוברת ברכות מכוווווולם חוברת עבה מאוד
ובסוף אבא שלי דיבר ואחים שלי - היה מאוד מרגש...
נ.ב. אמא שלי אומרת המון את מזמור לתודה אז נתנו לה מתנה - אמרנו את הפרק 60 פעמים ביום של היום הולדת
היה ממש מקסים

• הוסף לסימניות
לאמא שלי עשינו באולם עם כל הנכדים
הנכדים הכינו מקהלה מאוד חמודה
עשינו קליקרים עם שאלות על אמא שלי מאז שהיא נולדה (מי שהכי מכיר אותה...) כולם מאוד נהנו, גם הנכדים וגם המבוגרים (בחברה שאנחנו לקחנו היה שם לכל שלט והייתה חלוקה לפי המשפחות - הוסיף המון!!!!)
כמובן הייתה סעודה (עם לחמניות בצורות 60)
הכנו חוברת ברכות מכוווווולם חוברת עבה מאוד
ובסוף אבא שלי דיבר ואחים שלי - היה מאוד מרגש...
נ.ב. אמא שלי אומרת המון את מזמור לתודה אז נתנו לה מתנה - אמרנו את הפרק 60 פעמים ביום של היום הולדת
היה ממש מקסים
יש לך את השאלות של הקליקרים?

• הוסף לסימניות
זה שאלות יותר אישיות לדוג:
איפה גרו אבא ואמא מיד לאחר החתונה
או מה קרה בברית של...
וכו'

• הוסף לסימניות
לצערי לא,
אני לא ארגנתי את זה ולא נראה לי שמישהו שמר את זה...

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו אצל קליכיף יש לו מאגר ענק של שאלות

• הוסף לסימניות
אנחנו הלכנו על נושא ס= 60
ששים אלי שישים.
הכל היה עם ס
הכנתי מיתוג מהמם, ספר מתכונים (סודות מאחורי הסינר...) ועוד
מוכנה למכור.....

• הוסף לסימניות
היה כאן מישהו שכתב בעבר גם על יומולדת 60 תנסו לחפור בפורמים

• הוסף לסימניות
מצגת יפה כבר עשיתם?
אם לא אפשר לעשות איזה מצגת חמודה עם תמונות מהעבר וכדו'.

• הוסף לסימניות
איך אפשר ליצור איתך קשר בשביל המיתוג?

• הוסף לסימניות
היה כאן מישהו שכתב בעבר גם על יומולדת 60 תנסו לחפור בפורמים

אנחנו עושים גם אירועי קליקרים לגיל 60 וגם 70 חתונת הכסף זהב וכו'
מצו"ב תיעוד המלצה מאירוע שהפקנו לאחרונה
ניתן ליצור קשר 088001010
או בחתימה
בהצלחה ומזל טוב:giggle:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה