פעם אחת ולתמיד!!

• הוסף לסימניות
זהו... אז הבקשה שלי לא מרשימה כמו הכותרת, אבל היא נועדה לגרום לטכנאים רחמנים בני רחמנים לייעץ לי מה לעשות עם כונן C מפוצץ!! אני חייבת לערוך מצגת בפרימייאר והמחשב כבר לא עומד אפילו בהפעלת התוכנה, ק"ו לא בכל הדרישות התפקודיות שלה.

תודה!!

• הוסף לסימניות
אני דבר ראשון שאני מגדיר במחשב חדש. שכל התיקיות של המסמכים שלי, התמונות שלי וכו' ושולחן העבודה יהיו על כונן נפרד.
אי אפשר רק להעתיק צריך להגדיר את זה בהגדרות התיקיה. ואז המחשב אפי' לא חושב להתקל בבעיות שכאלה.

• הוסף לסימניות
מה שאני עשיתי:
העברתי את המסמכים שלי לכונן אחר (העתקתי והדבקתי.)
ובתוך המסמכים שלי הרגיל שמתי קיצור דרך לכונן השני. (מוסיף עוד לחיצה במסלול...)

• הוסף לסימניות
יש המוני דברים שאפשר לעשות... איך נכתוב את כולם כאן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1280083:
יש המוני דברים שאפשר לעשות... איך נכתוב את כולם כאן?
אני גם אשמח לשמוע,
אפשר לכתוב את הדרכים שהכי יעילות..

• הוסף לסימניות
אם את משתמשת או השתמשת בברידג׳ אז כדאי למחוק את זיכרון המטמון שלו שמחזיק זיכרון של שנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1280164:
אם את משתמשת או השתמשת בברידג׳ אז כדאי למחוק את זיכרון המטמון שלו שמחזיק זיכרון של שנים

איפה מוצאים אותו?

• הוסף לסימניות
לCS5

איפה שכתוב סימן שאלה תכתוב השם משתמש שלך ואם יש לך וינדוס בעברית תחליף מ"USERS" ל"משתמשים"

C:\Users\???????\AppData\Roaming\Adobe\Bridge CS5\Cache

• הוסף לסימניות
לא לשכוח לשנות בפרמייר תחת PREFRENCES ואז MEDIA את המיקום של MEDIA CACHE FILE זה קבצים מאוד גדולים , אפשר או לעשות CLEAN ולחוק הכל או לשנות את המיקום .(ללקוחות עם SSD אני בדכ משנה את המיקום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1280610:
לCS5

איפה שכתוב סימן שאלה תכתוב השם משתמש שלך ואם יש לך וינדוס בעברית תחליף מ"USERS" ל"משתמשים"

C:\Users\???????\AppData\Roaming\Adobe\Bridge CS5\Cache

ול cs4?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1282005:

אפשר גם להכנס לתוך תוכנת ה BRIDGE ואז תחת תפריט PREFENCES - תחת CACHE , יש אפשרות PURGE CACHE שהיא מוחקת את כל הקבצים הזמניים.

שם אפשר גם לשנות את המיקום של ה CACHE שלא ישב שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה