מידע שימושי פעם אחת לכתוב מה שמרגיש לי

מצב
הנושא נעול.
המהלך של חבילה חינמית בסיסית כשלצידה חבילת פרימיום עסיסית הוא רעיון מוכר, פוגשים אותו הרבה בתוכנות והוא כמובן לגיטימי גם בפורומים.
תמונת פרופיל הפכה לנורמה בפורומים חינמיים ולכן נתפסת אצל המשתמשים כחלק מהחבילה הבסיסית. גם משתמש לא עסקי בונה לעצמו מיתוג סביבו ע"י העזרה שהוא מגיש והסגנון שבו הוא מתבטא, שמות המשתמשים כאן הרבה פעמים לא זכירים ותמונת הפרופיל היא בעצם סמן הזיהוי שלהם. צבע לא עושה את אותה עבודה.

לדעתי, מי שחתימה אישית והודעות לא מספיק מפתות אותו, לא התמונה היא זו שתוציא ממנו עשרים שקל.

ההצעות שלי:
בשעתו כשהושק מנוי הפרימיום הובטחו פונקציות חדשות שיפותחו עבורם, אפשר ללכת לכיוון הזה.
אופציה של תזמון שליחת הודעה למנויי פרימיום (כמו בג'ימייל).
הגדלה / הדגשה של תמונת הפרופיל לפרימיומים.
הגבלת החלפת תמונה לפעם ברבעון לחינמיים.
לגבי אשכולות פרסום: לי לא מפריע אבל אפשר לצבוע את תגית ה'מודעה' בצבע בולט.
בלי קשר: אפשר ליצור סימונים של פייק ניוז וכדו'.

לי זה בלט מהתחלה
צילום מסך  01-46-34   15.11.2020.png

רק מתחת למודעות כתוב את שם הפורום.

וכשמציקים במודעות פרסום שמעליבות את האינטלגנציה, שמוליכות שולל (ומטילות בספק את רמת ההגינות של המפרסם)
זאת בדיוק היתה התחושה שלי כשניסיתי לפתוח אשכול שנכתב עליו שיש בו עשרות תגובות ומאות צפיות וגיליתי שאין שם שום דבר אמיתי. מעריך מאד את הפורום ואת מנהלי האתר אבל מודעות שמוליכות שולל ומעליבות לא עושות את העבודה

זאת בדיוק היתה התחושה שלי כשניסיתי לפתוח אשכול שנכתב עליו שיש בו עשרות תגובות ומאות צפיות וגיליתי שאין שם שום דבר אמיתי. מעריך מאד את הפורום ואת מנהלי האתר אבל מודעות שמוליכות שולל ומעליבות לא עושות את העבודה
אני למדתי לא לפתוח אשכול לפני
שאני רואה שהבלון שלו עובד...

סליחה מראש שאני מגיב.

לא מבין איפה הבעיה.
מי שלא טוב לו שיעשה מה שאני עשיתי, ולא יגיב כאן. רק כשצריך משהו מאחרים.
ואלו שנעזרו עד אז ממני? שיאמרו תודה גדולה לפרוג. ומי שלא? גם...

ואידך פירושא זיל גמור.

חבל? מאוד.
אבל יש לי דרך לשכנע מישהו? לא.
כי? הם יודעים לאן זה עלול להוביל אותם, ובכל זאת החליטו כך.
אז כנראה שאין להם הרבה ברירות.

הצלוחעס לנשארים

@פרוג
אם זהו אשכול עם הצעות יעול - אציין לי הפריע שפתחתי מודעת פרסומת ולא ראיתי בדף שנפתח שום תשובה לשאלה.
למשל 'האם יש עבודה לצלמים גברים?' פתחתי את הפרסומת (מתוך הבנה שזו פרסומת) אבל בדף הנחיתה לא מצאתי תשובה לשאלה.

אם שמים שאלה, כדאי להתאים דף נחיתה עם תשובה מלאה....

מה קרה להגדרות הפרטיות? למה חלק מהמשתמשים לא מוצגים כמחוברים למרות שפרסמו הודעה לפני דקה, ואני מוצגת כמחוברת למרות שבהגדרות הפרטיות שלי מסומן לא להציג מצב חיבור?
האם גם קשור לפרימיום?
את לא מוצגת,
רק שאת מסתכלת על עצמך את רואה.

מה כ"כ רע בפרסומות הטמונות בתוך המילים שרבים מתבכיינים עליה....? בס"ה ענין של הרגל....

הנה לפניכם כמה תרגולים להתאמן...... פרסום. פרסום. פרסום. ושוב פרסום. פרסום. פרסום. וכעת נעבור לשלב הבא... 7 פעמים: מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום....

היה קשה...?
רוצים עוד? קבלתם.
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום

נערך לאחרונה ב:
מה כ"כ רע בפרסומות הטמונות בתוך המילים שרבים מתבכיינים עליה....? בס"ה ענין של הרגל....

הנה לפניכם כמה תרגולים להתאמן...... פרסום. פרסום. פרסום. ושוב פרסום. פרסום. פרסום. וכעת נעבור לשלב הבא... 7 פעמים: מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום....
אם לא היה עצוב (מעצבן) היה מצחיק....

היה קשה...?
רוצים עוד? קבלתם.
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
ובכן, האשכול ננעל.
תודה על כל הדברים שנכתבו כאן, בפרט ל @אמיליה שהשקיעה וכתבה תגובה מפורטת ומלאת תובנות חשובות, בעז"ה נעבור על כל הנקודות שהעלו ונשקול את הנכתב בהן ברצינות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה