- הוסף לסימניות
ברור שיש הבדליםאבל תנסו בעצמכם למצא את ההבדלים
לא בהכרח בכיוון שהתכוונתם
ברור שיש הבדליםאבל תנסו בעצמכם למצא את ההבדלים
לא הבנתי.הגבלת החלפת תמונה לפעם ברבעון לחינמיים.
זאת בדיוק היתה התחושה שלי כשניסיתי לפתוח אשכול שנכתב עליו שיש בו עשרות תגובות ומאות צפיות וגיליתי שאין שם שום דבר אמיתי. מעריך מאד את הפורום ואת מנהלי האתר אבל מודעות שמוליכות שולל ומעליבות לא עושות את העבודהוכשמציקים במודעות פרסום שמעליבות את האינטלגנציה, שמוליכות שולל (ומטילות בספק את רמת ההגינות של המפרסם)
אני למדתי לא לפתוח אשכול לפניזאת בדיוק היתה התחושה שלי כשניסיתי לפתוח אשכול שנכתב עליו שיש בו עשרות תגובות ומאות צפיות וגיליתי שאין שם שום דבר אמיתי. מעריך מאד את הפורום ואת מנהלי האתר אבל מודעות שמוליכות שולל ומעליבות לא עושות את העבודה
את לא מוצגת,מה קרה להגדרות הפרטיות? למה חלק מהמשתמשים לא מוצגים כמחוברים למרות שפרסמו הודעה לפני דקה, ואני מוצגת כמחוברת למרות שבהגדרות הפרטיות שלי מסומן לא להציג מצב חיבור?
האם גם קשור לפרימיום?
אם לא היה עצוב (מעצבן) היה מצחיק....מה כ"כ רע בפרסומות הטמונות בתוך המילים שרבים מתבכיינים עליה....? בס"ה ענין של הרגל....
הנה לפניכם כמה תרגולים להתאמן...... פרסום. פרסום. פרסום. ושוב פרסום. פרסום. פרסום. וכעת נעבור לשלב הבא... 7 פעמים: מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום....
ובכן, האשכול ננעל.מה כ"כ רע בפרסומות הטמונות בתוך המילים שרבים מתבכיינים עליה....? בס"ה ענין של הרגל....
הנה לפניכם כמה תרגולים להתאמן...... פרסום. פרסום. פרסום. ושוב פרסום. פרסום. פרסום. וכעת נעבור לשלב הבא... 7 פעמים: מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום. מנוי פרימיום....
היה קשה...?
רוצים עוד? קבלתם.
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
פרסום
מנוי פרימיום
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים