עוגות/עוגיות פעם היה לי מתכון נהדר: עוגת קפה של "בית היין"

• הוסף לסימניות
נעלמה.
והיא משמשת לי כבסיס לעוגות בר מצווה וכד'.
ערכתי חיפוש מסיבי בפורום.
לא מצאתי משתמש בית היין.
חפרתי באשכול העוגות הבחושות, יש דברים דומים לא זה.
המתכון מתחיל בהכנת כוס קפה (לא לשתיה, לעוגה)
מי שמכירה- יודעת- יש לה, ואולי בית היין עברה שינוי שם והיא יודעת לאיזה מתכון אני חותרת- אודה.
(במתכון הייתה גם שכבת ציפוי המורכבת מקפה ואבקת סוכר)

• הוסף לסימניות
שעושים במקסר?
אם כן אני העלתי. והאשכול בשם "עוגת נס קפה של חמותי"

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
נעלמה.
והיא משמשת לי כבסיס לעוגות בר מצווה וכד'.
ערכתי חיפוש מסיבי בפורום.
לא מצאתי משתמש בית היין.
חפרתי באשכול העוגות הבחושות, יש דברים דומים לא זה.
המתכון מתחיל בהכנת כוס קפה (לא לשתיה, לעוגה)
מי שמכירה- יודעת- יש לה, ואולי בית היין עברה שינוי שם והיא יודעת לאיזה מתכון אני חותרת- אודה.
(במתכון הייתה גם שכבת ציפוי המורכבת מקפה ואבקת סוכר)

• הוסף לסימניות
ברוך משיב אבידה לבעליה!
תודה, תודה!!

• הוסף לסימניות
הנה התוצאה:
-
IMG_7428.JPG
ממליצה על קצפת של ריצ' - המקורית, יוצאת לי הרבה פחות גרגירית מהחלופות.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה