פעם היה צדיק גדול...

• הוסף לסימניות
יש למישהי/ו את השיר הזה?
לא פלייבק.
אם יש לך והוא ללא זכויות יוצרים אשמח מאד לקבלו.
אם הוא בעל זכויות יוצרים, אשמח אם תוכלי/ו לכוון אותי איפה ניתן להשיגו.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
השיר הזה לא נראה לי לחן של אבי בן ישראל, הוא אומנם שר אותו אך לא שלו
מייחסים את הלחן למורה נויבירט ע"ה מסמינר וולף תקנו אותי עם אני טועה

• הוסף לסימניות
לא חשבתי לרגע שאבי בן ישראל הלחין אותו... רק הפניתי.. מתאים מאוד לגנים

• הוסף לסימניות
גב' ציפורה קיהן ע''ה היא המשוררת והמלחינה
היתה גננת מופלאה בזמן קום המדינה בתל אביב של מעלה וקרבה הרבה מאד משפחות
ליהדות.
היא גם מחברת השירים הידועים: בחג השבועות קיבלנו מתנה
לעמוד בתור מלפנים ומאחור
מה ברא ה ביום הראשון
ועוד ועוד
ת.נ.צ.ב.ה

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד מושג איך מגיעים לשיר המקורי???
מה זאת אומרת? הגננת ז"ל חברה, הלחינה, למדה את ילדות הגן, אולי גם את חברותיה הגננות שלמדו את ילדות הגן שלהן, וכן הלאה והלאה, בימים ההם לא עשו פליבק מכל דבר, זה עלה הון תועפות .
לכאורה הראשון שהקליט את השיר בצורה מקצועית היה אבי בן ישראל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה