פעם היה קיץ...

• הוסף לסימניות
[/ATTACH]פעם לפני שנים היה קיץ
פעם לפני שנים הלכנו לים
פעם
עוד מעט זה יבוא שוב
אבל לפני כן יבוא השלג
כל אחד בזמנו..
(הארות והערות בבקשה...)

• הוסף לסימניות
תודה
ניסיתי ולא הצלחתי
משהו במחשב הזה לא תקין לגמרי
השתבש דעתו...

• הוסף לסימניות
אופס..
פתאום אני רואה ילדה מוכרת..
ד"ש חם

• הוסף לסימניות
חסר תאורה לפנים

האלכסון לא מתאים לתמונה

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר שבכמה מחבים הPNG הוא 1 MB ובמחשבים אחרים זה מגיע ל3 או 4 איך מורידים את הכובד של התמונה

• הוסף לסימניות
יש מחשבים שאני עושה את בפאורפוינט וזה נהיה לי הפעם פשוט לא נהיה ....

• הוסף לסימניות
ככה אפשר לראות שהתמונות מאוד חמודות..והילדה משגעת!

• הוסף לסימניות
תגיד למה דווקה נאסד. לי זה עושה קניטציה של ערבי. אבל תמונות יפות הפנים מאוד טובות יחסית לשמש של הים

• הוסף לסימניות
כי במקור אני אשכנזיה שחלמה שפעם בגלגול הייתה ערביה
ודבר שני התמונה צולמה בסוף הקיץ
דקות לפני השקיעה

• הוסף לסימניות
המקור של נאסד
קוראים את זה נאסויד שזה חסידות נשכחת שמוצאה בהונגריה של לפני הזעם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1485433:
המקור של נאסד
קוראים את זה נאסויד שזה חסידות נשכחת שמוצאה בהונגריה של לפני הזעם...
נשמע יותר חסידות נשכחת מטוניס....:):)
(הכל בהומור...)
בלעה"ר ממש חמודה

• הוסף לסימניות
לא זה חסידות אמתית ונראה לי שיש ממנה איזה שרידים עלומים...

(תסתכלי בעולם החרדי לפעמים מופיעים שם כאלו שמות...)

• הוסף לסימניות
ילדונת מתוקה
אהבתי את הזהב הזהב הזה של השמש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה