פעם חשבתי שהים בנאלי...

• הוסף לסימניות
היום נוכחתי שלא! :)
הייתי שם לפני חודשיים והכל היה כרגיל.

מי הנחל נשפכים אל הים- "מה רבו..."

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 778.9 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
איזו תמונה מדהימה!!1

מגרההה

• הוסף לסימניות
תמונה מעולה!
והצבעים מיוחדים

• הוסף לסימניות
מקסים!!

• הוסף לסימניות
מדהים:)
תישרי לפי הים

• הוסף לסימניות
מדהים ביופיו

• הוסף לסימניות
עוצר נשימה!!!!
דבורי זה לא תמונה רגילה של ים
זה תמונה שנעצרים בשבילה!

• הוסף לסימניות
לוקיישן מהמם.
חסרה לי תלת-מימדיות בתאורה על הילד.

• הוסף לסימניות
תמונה מצוינת, הצבעים, התאורה הלוקיישן ...
קומפוזיציה, היה כדאי לצלם מזווית נמוכה יותר, שקו האופק לא יחצה לו את הראש, למקם אותו מעט הצידה, במיקום הנוכחי הוא ממוקם על קו שפת ה"נחל", ואם היה אפשר לבקש ממנו לתת את אותו מבט ימינה זה היה מושלם :)

• הוסף לסימניות
ואוו
איזה צבעים
מקסים!
רק יישור וקצת חבל לי על המבט הממצמץ

• הוסף לסימניות
תודה לכם, וגם על הביקורת.

נכתב ע"י דוד דנברג;1928289:
היה כדאי לצלם מזווית נמוכה יותר, שקו האופק לא יחצה לו את הראש,
אז איפה כן שקו האופק יחצה?

• הוסף לסימניות
איזו תמונה!
והצבעים חזקים וחיים!

• הוסף לסימניות
דבורי, הצבעים!!
מקסים!

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה , והצבעים אהההההההה מריח לי טוב !

• הוסף לסימניות
מחכה כבר לקייייץ...
די קור וחורף.
התלתלים ברוח - אהבתי.

• הוסף לסימניות
הצבעים יפים,שבו את ליבי..........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה