דרוש מידע פעם ראשונה באתרי קניות - מה צריך לדעת?

• הוסף לסימניות
1. איזה אתרים מומלצים?
2. מה זמני ההגעה?
3. האם יש הגבלה של סכום להימנע ממיסים?
4. איפה מומלץ להזמין נעליים של מותגים מוכרים?

בקיצור תנו בבקשה אינפורמציה מה כדאי , וממה להימנע.

תודה רבה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
1. בגדול אמזון הכי אמין, האתרים מסין פחות.
2. כתוב בכל מוצר שמזמינים, באמזון זה די אמין (בד"כ מגיע לפני הזמן), באלי ואיביי יש חריגות.
3. עד 75 דולר בהזמנה אחת לא משלמים מס. אפשר לפצל הזמנות אחרי שההזמנה הראשונה נשלחה.
4. אפשר בכל האתרים, אבל רק באמזון זה יהיה וודאי מקורי.

• הוסף לסימניות
נקסט לבגדי ילדים
בגדים מאד איכותיים זמן הגעה הוא עד 11 ימי עסקים ואפדר לבקש פיצוי אם יש איחור

• הוסף לסימניות
4. איפה מומלץ להזמין נעליים של מותגים מוכרים?
באמזון יש הרבה
אני גם הזמנתי פעם העלי פומה מהאתר שלהם ויצא לי ממש זול
בגדי שבת לבנות שלי הזמנתי כבר כמה פעמים בשיין והיתי ממש מרוצה גם היו ממש איכותים ושרדו יותר מעונה
זמני הגעה אפשר פשוט לבדוק הם כותבים כל אחד מה הצפי המשוער

• הוסף לסימניות
האתר ליידי מייקאפ - האתר הפולני - אתר מעולה לאיפור מקורי וזול ,
יש לשים לב שיש דמי משלוח לפי כובד החבילה שמגעה אז כל פעם מוספים משהו יש לשים לב שמחיר המשלוח לא עלה מידי .

• הוסף לסימניות
טיפים כלליים:
- לא לסמוך על מה שנראה בעין. לחפור בפרטים.
מה המידות? משהו גדול יכול להתברר כמיניאטורי, באותו אתר אפשר לקנות כמה בגדים במידות שונות לאותו אדם כי בוחרים לפי הטבלת מידות.
ממה זה עשוי? בבגדים איזה סוג בד, נמתח או לא, מתקמט או לא, לנסות להגדיל את התמונה, להסתכל בתמונות של הקונים.
-ביקורות - לחפש ולקרוא בעיון.
מה הדירוג של המוצר, כמה דירגו, מה כותבים בתגובות, מה כותבים אלו שדירגו נמוך. באופן כללי, אם אין ביקורות צריך לדעת שזה סיכון. אי אפשר לדעת מה יגיע
- חרטות - הרבה פעמים יכולים להגיע דברים לא מתאימים למה שחשבנו. צריך או לברר לפני הקניה בכל אתר מה שיטת ההחזרה או להחליט שזה שווה את הסיכון הכספי או לתקן את זה (לצבוע/לתפור/למסור)

• הוסף לסימניות
לפני רכישה מומלץ לקבל חוד ממישהו נוסף אם המוצר באמת יהיה שימושי ובאמת איכותי וממנן את האימפולסיביות בקניות ברשת 😉

למשל אני קניתי באמזון מגבות קטנטנות לבנות לנטי שהיה עליהם מלאא המלצות ומרוצים
בפועל תפס המון מקום וצבר המון כביסה ונזרק לפח.. עם עוד קצת מחשבה הייתי עולה על זה לבד. מובן הרעיון :)

• הוסף לסימניות
שיין- החזרה קלה וחינמית
אמזון- מותגים אמיתיים, כל היתר חיקויים

חוץ מזה לבדוק את התגובות של הקונים, ולחפש שם תמונות

• הוסף לסימניות
טאמו פחות מומלץ
התיאור לא נכון ואין מידות ברורות

• הוסף לסימניות
כדאי שתציינו איזה סוג מוצרים מעניינים אתכם. כך יוכלו לענות לכם בצורה יותר רלוונטית וברורה.
למשל - ביגוד? הנעלה? למבוגרים או ילדים?
חפצים כלליים - דברים לבית, כלים, משחקים, מכשירים וכו'?

• הוסף לסימניות
כדאי שתציינו איזה סוג מוצרים מעניינים אתכם. כך יוכלו לענות לכם בצורה יותר רלוונטית וברורה.
למשל - ביגוד? הנעלה? למבוגרים או ילדים?
חפצים כלליים - דברים לבית, כלים, משחקים, מכשירים וכו'?
האמת שכרגע הנעלה, אבל שיהיה מקורי ואיכותי.

• הוסף לסימניות
למשל אני קניתי באמזון מגבות קטנטנות לבנות לנטי שהיה עליהם מלאא המלצות ומרוצים
בפועל תפס המון מקום וצבר המון כביסה ונזרק לפח.. עם עוד קצת מחשבה הייתי עולה על זה לבד. מובן הרעיון :)
זה לא קשור להזמנות אונליין,
העניין הוא שבכללי את צריכה להיות ממוקדת עם מה שאת רוצה לקנות,
כי אם לא גם בקניה שבועית בסופר תמלאי את העגלה במלא מצרכים מיותרים.
כלכלה נבונה היא בסיס לצרכנות.
סדרי לך את סדרי העדיפויות שלך,
את המחיר אותו את מוכנה להוציא על פריט וכו....
וכך אפשר לנהל שופינג בנחת, ולא מתוך לחץ שמא וחצי קניה פה מיותרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה