תנו לי ביקורת פעם ראשונה משתפת, ילדון החלאקה שלי

• הוסף לסימניות
התאורת שיער יפה מאד
הילד מתוק מאד
יש לך את זה

הסתכלתי בנתוני הצילום ולדעתי-
חבל שלא פתחת צמצם (F2 לדוגמא...)
והורדת את הISO כי התמונה מגורענת מאד
בהצלחה(:

• הוסף לסימניות
צודקת עם הISO
שכרתי מצלמה בפעם הראשונה [היום כבר יש לי את שלי], ולא עלה בדעתי בכלל לבדוק שהמצלמה מכוונת על RAW+JPEG. כל התמונות צולמו רק על JPEG!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
חמודי!!!

• הוסף לסימניות
חמודי!!!

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה!

• הוסף לסימניות
מתוק!
התאורת שיער יפה מאד
הילד מתוק מאד
יש לך את זה

הסתכלתי בנתוני הצילום ולדעתי-
חבל שלא פתחת צמצם (F2 לדוגמא...)
והורדת את הISO כי התמונה מגורענת מאד
בהצלחה(:
לדעתי זה צולם בעדשה שמגיעה עם ה80D ושם הצמצם הנמוך ביותר הוא 5.6
ולכן זה סגור
לגבי גרעון גם בתמונות ראו רואים את זה.
אפשר לתקן בקלות יותר בעריכה אולי אבל התמונה נראית אותו דבר בעיקרון

• הוסף לסימניות
אכן, צולם ב D80 עם עדשה 18-135

• הוסף לסימניות
ווואיי סליחה שיגעון של המחשב לפעמים!!!!!!
עד עכשיו לא כתבתי את הסליחה כי פחדתי שיקרה שוב ):
אז סליחה מראש !!!! לכל המוטרדות(::p:p:p:p:p:p
ומקווה שלא יעשה זאת שוב עכשיו אז תתכוננו..... וו.... שולחת ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה