קורונה פעם שלישית - הלוואי גלידה..... בידוד:mad:

• הוסף לסימניות
:mad:
אז כבר היינו בסרט הזה בערב פסח ואחרי שבועות. (ואנחנו מסוג המשפחות שכולם מסביבינו צוחקים עד כמה אנו מקפידים ב"אדיקות" על כללי משרד הבריאות, ולא מחפפים, כן, כן, במקום עידוד ...)
ועכשיו אנו שוב משפחה בת 6 נפשות מבודדת! בבין הזמנים!!!
הילדים לוקחים את זה הכי קשה..... הם מפסידים נופש משפחתי(אין אימוג'י שיכול להביע את האכזבה והצער...) אני כבר באמת לא יודעת מה יותר חשוב - הנפש שלהם או הבריאות של כולנו.
איך אני מסבירה להם כשהם מתפלאים איך השכן/הבן דוד/החבר שגם היו ליד אותו חולה מאומת ואפילו יותר זמן מאיתנו מסתובבים חופשי ונהנים???
והשיא - מה עושים איתם? כבר בזבזנו את כל התעסוקותבפעמים הקודמות . באמת! ב-א-מ-ת-!

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שעולה בדעתי (במידה ויש לכם רכב):
ללכת להתבודד באיזה צימר.
רק אתם.
צימר עם חצר, כמובן. כמה שיותר גדולה, עדיפות לערסלים וכל השאר :)
נכון, לא תוכלו לטייל, אבל לפחות תחליפו אוירה.

• הוסף לסימניות
ללכת להתבודד באיזה צימר.
רק אתם.
צימרים מסכימים לקבל כאלה שצריכים בידוד?

• הוסף לסימניות
ללכת להתבודד באיזה צימר.
רק אתם.
לא נראה לי שבעלי הצימרים ישושו עלינו.....
ואנחנו בלי רכב ): אז בכלל איך מגיעים למקום כזה

סתם הזיה-
אנחנו בבידוד, ביתי מצוננת מאד ומהקופ"ח שלחו אותנו לעשות בדיקה במוקד הקופה? נשמע הגיוני?????
חלם!

• הוסף לסימניות
ללכת להתבודד באיזה צימר.
רק אתם.
מי יכול היום להוציא כסף על דבר כזה ועוד למשך שבועיים

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שבעלי הצימרים ישושו עלינו.....
ואנחנו בלי רכב ): אז בכלל איך מגיעים למקום כזה

סתם הזיה-
אנחנו בבידוד, ביתי מצוננת מאד ומהקופ"ח שלחו אותנו לעשות בדיקה במוקד הקופה? נשמע הגיוני?????
חלם!

אצלנו היו תסמינים של איבוד חוש טעם וריח
והרופא אמר במפורש ללכת לעשות בדיקה
ולא צריך להיות בבידוד.

• הוסף לסימניות
קודם כל מגיע לכם כל הכבוד ענק. ענק. על ההקפדה למרות הקושי הגדול
בקשר לתעסוקה יש פה אשכול בשם "קייטנה של ארצות" עם רעיונות חמודים מאוד לקייטנה ביתית. תבדקו אם מתאים לכם
ו... בהצלחה גדולה!

• הוסף לסימניות
קודם כל מגיע לכם כל הכבוד ענק. ענק. על ההקפדה למרות הקושי הגדול
בקשר לתעסוקה יש פה אשכול בשם "קייטנה של ארצות" עם רעיונות חמודים מאוד לקייטנה ביתית. תבדקו אם מתאים לכם
ו... בהצלחה גדולה!
הבעיה הגדולה זה מגוון הגילאים
איך מסתדרים עם זה????
לכל אחד מתאים משהו אחר
ולקינוח יש את התינוק בן השנה וחצי - שיקלקל ויפזר הכל
מתיישבים למשחק הוא הופך את הלוח
עושים יצירה - הדבק מרוח לכולם על כל הבריסטול....
ולא, אן לו שעות שינה במשל היום.....

• הוסף לסימניות
איך אני מסבירה להם כשהם מתפלאים איך השכן/הבן דוד/החבר שגם היו ליד אותו חולה מאומת ואפילו יותר זמן מאיתנו מסתובבים חופשי ונהנים???
גם אנחנו בבעיה הזאת עכשיו.
כמו ילדים טובים נכנסנו לבידוד ומהחלון אני רואה אנשים שצריכים בידוד מאותה סיבה שלי מסתובבים כ ר ג י ל !

• הוסף לסימניות
הבעיה הגדולה זה מגוון הגילאים
איך מסתדרים עם זה????
לכל אחד מתאים משהו אחר
ולקינוח יש את התינוק בן השנה וחצי - שיקלקל ויפזר הכל
מתיישבים למשחק הוא הופך את הלוח
עושים יצירה - הדבק מרוח לכולם על כל הבריסטול....
ולא, אן לו שעות שינה במשל היום.....
באמת בעייה:(
לגבי הגילאים הפעילויות שם מתאימות עד גיל 13 לפחות לדעתי, כמובן שהגדולים עושים דברים חשובים יותר כמו להכין את האוכל וכו'
אולי עם התינוק אם אתם הולכים על הקטע של טיסות לארצות שונות שכל פעם יש ילד אחד מהגדולים שהוא בתפקיד הדייל שאחראי להעסיק את הינוקא,
והוא מקבל אח"כ על זה משכורת נחמדה - ממתק קטן, תפקיד נחשק בהמשך היום או 'כסף' ממשחק שבו קונים אח"כ הפתעות
כל זה בהתלהבות ובאקשן עם הסבר על התפקיד החשוב של הדייל האחראי והגדול שעכשיו לובש מדים (כובע כלשהו ותג על החולצה) ואחראי על הנוסע הקטן...

• הוסף לסימניות
וואו אפשר כל כך להבין את התסכול שלכם בהחלט זה מעצבן
אנחנו גם לא הצטרפנו לנופש משפחתי מבחירה
בהחלט חסר לנו וכשכבר מתוכננת יציאה לבטל זה כל כך מאכזב
מחזיקה לכם אצבעות ומתפללת שתהיו חזקים ולא תכנעו גם הפעם
אל תתיחסו למה הסביבה אומרת כי מספיק חלילה שיקרא משהו נראה לי שתחושת האשמה שלהם תהיה בילתי ניתנת לתאור
לגבי תעסוקה אולי תערכו בבית כמו יריד בכל חדר ניתן לעשדות משהו אחר לדוגמה אפיה יצירה הצגה וכו כל חדר יופעל עי משהו מבני המשפחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה