מידע שימושי פעמיים חיובי גבולי

• הוסף לסימניות
לילד בבידוד עקב חברים חיוביים יצא פעמיים חיובי גבולי (נבדק בחמישי ושוב -אתמול). ב"ה מרגיש מצוין ללא שום תסמין וללא צינון, ותיאורטית יכל לצאת מבידוד כבר אתמול (ליתר ביטחון חיכה לתוצאה שהגיעה רק עכשיו)
מישהו נתקל?
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
אחיינית שלי קיבלה פעם תוצאה כזאת, ונחשבה למאומתת. אגב, כל הילדים של אחותי שהיו מאומתים באותה תקופה, הרגישו די טוב עד טוב מאד, ולא ניתן הי' לחשוב שהם 'חולים'.
רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
לילד בבידוד עקב חברים חיוביים יצא פעמיים חיובי גבולי (נבדק בחמישי ושוב -אתמול). ב"ה מרגיש מצוין ללא שום תסמין וללא צינון, ותיאורטית יכל לצאת מבידוד כבר אתמול (ליתר ביטחון חיכה לתוצאה שהגיעה רק עכשיו)
מישהו נתקל?
מה זה אומר?
אצלינו ילדים היו כמה פעמים שלילי ואז גבולי ורק בסוף הגיע החיובי אבל חישבו את הימים מאז הגבולי כך שמשתלם להמשיך לבדוק ורק שיבדקו חזק ועמוק...

• הוסף לסימניות
אצלינו כל המשפחה היתה חיובית, ובת אחת בשתי הבדיקות יצאה חיובית גבולית.
ואמרו ששתי בדיקות של חיובי גבולי = חיובי.
הבעיה היתה ממתי לחשב לה את הימים... כל רופא אמר משהו אחר. בסוף הסכימו לחשב מהבדיקה החיובית גבולית הראשונה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי חיובי גבולי הפרש של יומיים בין בדיקה לבדיקה כ למי שהיה סביבי נבדק (כולל אשתי והילדים וההורים שיהיינו אצלם בשבת) ואף אחד לא נדבק!
עשיתי בדיקה סורוגלית ויש לי כמות גבוהה של נוגדנים, בזמנו כשבררתי נאמר לי שההנחה היא שחיובי גבולי ככל הנראה לא מדביק

• הוסף לסימניות
משרד הבריאות מתייחס לחיובי גבולי כחיובי אא"כ עברו לפחות 14 יום מהחיובי גבולי הראשון ואז ברב המקרים אפשר לצאת. חיובי גבולי יכול להיות הדבקה ממש בהתחילה או ממש בסוף איך יודעים?ממתינים 72 ונבדקים שוב, בתקווה שיהיה קצר.
בגל הראשון אנשים יצאו גבוליים במשך חודש-כבר לא הדביקו וזה היה שאריות של הנגיף והיו כלואים כל הזמן הזה בלי לצאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה