זה המספרים?אני רואה כתוב נגטיב? נגטיב זה שלילי, אין נוגדנים.
אבל לא בטוחה....
כמה נוגדנים כתוב לך בטופס?
מעל 15 זה נקרא שיש.
מה כמות הנוגדנים?
קבלתי תשובה מכללית .
מה זה אומר?
תודה מראש
PositiveCovid19IgG Architect 2.21 Covid19IgG Liaiso 168
לכאורה 168מה כמות הנוגדנים
מה כמות הנוגדנים?
| <21.0 Negative AU/mL |
| 29.8 Negative AU/mL |
את\ה בטוח שמעל 15 זה חיובי?אני רואה כתוב נגטיב? נגטיב זה שלילי, אין נוגדנים.
אבל לא בטוחה....
כמה נוגדנים כתוב לך בטופס?
מעל 15 זה נקרא שיש.
לא יודעת...את\ה בטוח שמעל 15 זה חיובי?
כי אצלי גם על 21 וגם על 28 כתבו לי נגטיב
תלוי אם הבדיקה בוצעה בקופ"ח או בפרטי, אם בקופ"ח רק מעל 50 נחשב חיובי למחלימים או מתחסנים.את\ה בטוח שמעל 15 זה חיובי?
כי אצלי גם על 21 וגם על 28 כתבו לי נגטיב
חיובי זה מ-50 ומעלה (הם העלו את הרף מ- 15 ל- 50)לא יודעת...
חיובי זה מ-50 ומעלה (הם העלו את הרף מ- 15 ל- 50)
כשבדקתי לעצמי היה כתוב שלילי בלי שהיה כתוב פחות מ21מה זה העלו את הרף? אז לפי הרף הקודם כן יש לילדיי נוגדנים?? כתבו "פחות מ21" הכוונה כנראה "כנעט 21"?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים