דרוש מידע פענוח בדיקה סורולוגית

• הוסף לסימניות
SARS COV2 IGG(COVID19)ABS NEGATIVE

מה זה אומר?
שיש נוגדנים או אין ?

• הוסף לסימניות
אין נוגדנים אם היו היה כתוב פוזיטיב שזה חיובי.

• הוסף לסימניות
אני רואה כתוב נגטיב? נגטיב זה שלילי, אין נוגדנים.
אבל לא בטוחה....
כמה נוגדנים כתוב לך בטופס?
מעל 15 זה נקרא שיש.

• הוסף לסימניות
קבלתי תשובה מכללית .
מה זה אומר?
תודה מראש

Positive
Covid19IgG Architect2.21
Covid19IgG Liaiso168

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי ילד שלא היה לו טעם וריח כמה ימים (ולא עשה בדיקת מטוש)
כעבור כ 18 ימים מהופעת התסמינים עשיתי לו בדיקה והתוצאה של LGG היא

<21.0 Negative AU/mL

לעומת זאת אחיו שלא חווה תסמינים קיבל תוצאה של

29.8 Negative AU/mL

האם כדאי לעשות בדיקה חוזרת עוד כמה ימים?

• הוסף לסימניות
תוך כמה זמן מקבלים תשובה לבדיקה סורולוגית (מאוחדת)

• הוסף לסימניות
אני בכללית

בדקתי את 2 ילדיי שמכל המשפחה רק הם לא נדבקו,
כתוב שיש להם פחות מ21 ושזה שלילי. (ולא כתוב כמה..)

מופיע הסבר בצד ש 0-50 זה שלילי

אכן??

• הוסף לסימניות
חיובי זה מ-50 ומעלה (הם העלו את הרף מ- 15 ל- 50)

מה זה העלו את הרף? אז לפי הרף הקודם כן יש לילדיי נוגדנים?? כתבו "פחות מ21" הכוונה כנראה "כנעט 21"?

• הוסף לסימניות
מה זה העלו את הרף? אז לפי הרף הקודם כן יש לילדיי נוגדנים?? כתבו "פחות מ21" הכוונה כנראה "כנעט 21"?
כשבדקתי לעצמי היה כתוב שלילי בלי שהיה כתוב פחות מ21
אז אני לא בטוח מה זה אומר פחות מ21, או שזה כמעט דהיינו 20.5 או שפחות מ21 לא נחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה