קורונה פענוח בדיקה סרולוגית

• הוסף לסימניות
יש כאן תוצאה של מישהו שעשה במאוחדת ויצא שלילי, נסע להדסה ויצא חיובי.
לתשומת לבכם, התאריך בין הבדיקות-זה בהפרש של שבועיים אחת מהשנייה, קופות החולים בעצמם ממליצות לעשות את הבדיקה מינימום 30 יום לאחר החשיפה המשוערת-משמע שהנוגדנים לא מתפתחים כ"כ מהר, וזה כנראה המקרה שלנו-הנבדק נחשף לחולה, עשה בדיקה שבועיים אחר כך, קיבל שלילי, ואחרי שבועיים נוספים-עשה עוד בדיקה, ושם קיבל חיובי, כיוון שעברו 30 יום.

• הוסף לסימניות
אוקי אבל אם היא עשתה לי בדיקה לגלוקז
היא אמורה לשאול האם אני בצום לא ככה?
והיא לא שאלה את זה
במקום היא שאלה אותי
למה אני עושה את הבדיקה האם הייתי במגע עם חולה וכו...
אז מה הסיפור???
לא.
שוב, זה לא גלוקוז.......
זה משהו אחר.
זו בדיקה שלא צריך בשבילה צום.
זה מדד אחר

ואם היא שאלה אותך את השאלה ההיא אז באמת היתה הפניה גם לנוגדנים ועוד הפניה ל HB A1C והיא דגמה לשתיהם ב-2 מבחנות שונות [שמת לב אם היו 2 מבחנות?] וכנראה הנוגדנים עוד לא מוכן
רשום לך שזה תשובות חלקיות?
אם כן, אז זה בגלל שהנוגדנים עוד לא מוכן

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מה זה:
קיבלתי בכללית תוצאה לבדיקה:
Covid19IgG Architect
ולמטה כתוב:
הערות לבדיקות Architect Covid19IgG:
S/CO 1.4 מעל חיובי
מה שכתוב למטה זה רק אומר שמעל 1.4 נחשב חיובי. זו לא התוצאה שלכם

• הוסף לסימניות
יש כאן תוצאה של מישהו שעשה במאוחדת ויצא שלילי, נסע להדסה ויצא חיובי.
כי הרף במאוחדת לחיובי גבוה יותר מהדסה
מהדסה מעל 19 נחשב חיובי [אם אני זוכרת נכון]
במאוחד רק גבוה יותר.
וזה משנה לאפקטיביות
אשמח לשמוע עוד על זה.
עדיין לא שמעתי על מישהו אחד חיובי בסרולוגית במאוחדת.

איך אפשר לדעת מה הערכים, ומה המקור להבדלים?
אני יצאתי חיובית בסרולוגית במאוחדת
ואני מכירה עוד כאלו
לתשומת לבכם, התאריך בין הבדיקות-זה בהפרש של שבועיים אחת מהשנייה, קופות החולים בעצמם ממליצות לעשות את הבדיקה מינימום 30 יום לאחר החשיפה המשוערת-משמע שהנוגדנים לא מתפתחים כ"כ מהר, וזה כנראה המקרה שלנו-הנבדק נחשף לחולה, עשה בדיקה שבועיים אחר כך, קיבל שלילי, ואחרי שבועיים נוספים-עשה עוד בדיקה, ושם קיבל חיובי, כיוון שעברו 30 יום.
לא בהכרח שזו הסיבה
אלא שמאוחדת יש לה באמת רף גבוה לקביעת חיובי.

• הוסף לסימניות
הבדיקה של 'הדסה' מוכרת לקבלת דרכון ירוק?
מה הקריטריונים לביצוע הבדיקה שם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן היו 2...וגם רשום שזה תשובה חלקית
כנראה שאת צודקת
ממש תודה
אגב למה הבדיקה של שיש לי כרגע משמשת?
מה היא באה לבדוק?
הבדיקה שעשו לך היא בדיקת מדד לסכרת והיא תקינה אצלך לגמרי.
יכולות להיות סיבות שונו למה נתנו אותה

אני שמחה שהתעלומה באה על פתרונה

• הוסף לסימניות
Coronavirus Covid19 AB
חיובי

משהו יודע מה זה אומר בתוצאות לסרולוגי? (הצלה - שמיר...) לאשה מבוגרת....

הIGG יצא 147...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה