ריקי הופמן
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני בלאומית יצאתי חיובית בסרולוגית
מעודד!אני בלאומית יצאתי חיובית בסרולוגית
תוך כמה זמן תוצאות? והאם נותנים רק חיובי שלילי או גם רמת נוגדניםאני בלאומית יצאתי חיובית בסרולוגית
האם יתכן שהמדד לקביעת חיובי בקופה שונה מפרטי?כן, אני יודעת על מישהו אחד.
(ועל עוד כמה מישהוים אחרים שעשו בדיקה פרטית במקביל ויצאו חיוביים מאד, אבל בלאומית שליליים...)
אני לא מבינה מה הסיפור...הבדיקה הזו היא בדיקת המוגלובין מסוכרר ואין לה קשר לקורונה ונוגדנים
ממש לא.אני לא מבינה מה הסיפור...
יכול להיות שכחלק מהבדיקה בודקים גם סוכר?
אני פשוט הבאתי את הכרטיס לאחות והי לי שם הפניה לבדיקה סרולגית
נשמע לי הזוי שהיא עשתה על דעת עצמה בדיקה אחרת....![]()
כןהאם יתכן שהמדד לקביעת חיובי בקופה שונה מפרטי?
למעלה צריך להיות כתוב חיובי או שלילייש למישהו מושג מה זה:
קיבלתי בכללית תוצאה לבדיקה:
Covid19IgG Architect
ולמטה כתוב:
הערות לבדיקות Architect Covid19IgG:
S/CO 1.4 מעל חיובי
זה אני יודע.למעלה צריך להיות כתוב חיובי או שלילי
אם יש נוגדנים לקורונהזה אני יודע.
רק רציתי לדעת מה בדקו פה?
אוקי אבל אם היא עשתה לי בדיקה לגלוקזממש לא.
אין שום קשר לHB A1C
וזה אמנם מדד לסכרת אבל זה לא סוכר. סוכר זה גלוקוז.
אין לאחות כל אפשרות לעשות בדיקה אחרת מה שרשום במחשב.
המחשב לא יתן לה להכניס נתונים
מה שיכול להיות זה שהיתה לך איזו הפניה לבדיקה הזו וגם הפניה לסרולוגיה [בהפניה נפרדת] אבל היא לא שמה לב להפניה של הסרולוגיה אלא רק לזו.
אין מצב שהמעבדה בדקה משהו בלי הפניה במחשב.
אחות לא יכולה לשנות או להכניס הפניה למחשב.
יש כאן תוצאה של מישהו שעשה במאוחדת ויצא שלילי, נסע להדסה ויצא חיובי.כן, אני יודעת על מישהו אחד.
(ועל עוד כמה מישהוים אחרים שעשו בדיקה פרטית במקביל ויצאו חיוביים מאד, אבל בלאומית שליליים...)
יש כאן תוצאה של מישהו שעשה במאוחדת ויצא שלילי, נסע להדסה ויצא חיובי.
הסברא אומרת שאם יש אפילו מעט, זה סימן שהיה נגיף בגוף, אלא שיתכן שהוא היה בכמות מאד מועטה, שלא בהכרח מחסנת.בלת"ק
אם לא היה לי קורונה אז התוצאה בהכרח אפס?
או במילים אחרות, נניח שהרף לחיובי הוא 15, ולשם הדוגמא התוצאה שלי היא 5, זה אומר שהייתי חולה רק שאין מספיק נוגדנים, או שיתכן שלא הייתי חולה כלל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים