כללי פענוח תו מוסתר???

• הוסף לסימניות
יש לי תו מוסתר : בתחילת פסקה - האם יש משהו שיודע מהו ואיך אני בוחר אותו בחיפוש והחלפה כי אני לא מצליח לבחור אותו בעכבר מצורף תמונה.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 38.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הקפצה!

• הוסף לסימניות
הסבר תוים נסתרים באינדיזיין

ראה בקובץ הרצ"ב (PDF)
שנמצא גם בכתובת הבאה,
http://www.indiscripts.com/blog/pub...haracters/en_InDesignCS4-CS5-SpecialChars.pdf
התו שלך נמצא בעמוד השני, מקטע שני של הרשימה, יש את תו הנקודתיים (האחרון) שמציין ספרטור נסתר, קרי - מפריד בלתי נראה. עניינו הוא לומר שתוים מסויימים על אף שהם נפרדים, נחשבים כסמוכים.
כך מתוך נבירה מועטה בגוגל...

הוספתי גם קובץ PNG של רשימת תוים קצרה...

קבצים מצורפים

• תוים מוסתרים-אינדיזיין.pdf
    KB 220.2 · צפיות: 43
  • רשימת תוים מוסתרים אינדיזיין.png
    KB 27.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
אבל עוד שאלה איך אני בוחר את התו כשאני מנסה לבחור אותו עם העכבר / סמן הוא לא נותן לי לבחור

• הוסף לסימניות
עמוד לאחריו והקש שיפט+חץ שמאלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;1211262:
עמוד לאחריו והקש שיפט+חץ שמאלי.

תודה רבה! הצלחתי לבחור (אמנם הוא לא מראה לי הבחירה)
עוד שאלה - ניסיתי להעתיק זאת לתיבת חיפוש בGREP והוא כתב לי סימון כלשהוא אבל הוא לא מוצא במסמך ואני רואה שיש עוד תווים מוסתרים כאלו השאלה איך אני מחפש אותם בחיפוש והחלפה ומוחק אותם.
תודה מראש על המענה!

• הוסף לסימניות
אחרי שבחרת תעתיק ותדביק בתיבת החיפוש הרגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;1211695:
אחרי שבחרת תעתיק ותדביק בתיבת החיפוש הרגיל.

זה בדיוק מה שעשיתי אבל כשאני לוחץ על חפש הוא לא מוצא ובמציאות אני רואה עוד תווים כאלו במסמך.
מצורף תמונה

קבצים מצורפים

• תמונה.png
    KB 137 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אולי זה לא באותו סטורי ("כתבה")?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1212293:
אולי זה לא באותו סטורי ("כתבה")?

יש רק סטורי אחד בכל המסמך כך שאין מצב שזה לא בסטורי המדובר.
האמת יש פה משהו מוזר כי גם כשאני בוחר הוא לא מסמן לי בשחור את הבחירה כמו בכל בחירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה