כללי פערים בין הרצוי למצוי- בעיות של פרופילי צבע בין התוכנות

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לשמוע מה אתם עושים במצב הבא:
כשמורידים וקטור משאטרסטוק שיש בו ברק ונצנוצים וכו', אם רוצים רק חלק מזה או מעבירים למסמך CMYK בכל תוכנה שהיא, מיד מתחילות בעיות עם שקיפויות וכל הברק נעלם. אשמח לדעת איך אתם פותרים את הבעיה הזו.
מצרפת תמונה של חומר כזה לדוגמה:

קבצים מצורפים

• stock-vector-abstract-image-of-lighting-flare-set-370245815.jpg
    stock-vector-abstract-image-of-lighting-flare-set-370245815.jpg
    KB 30.9 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
בוודאי שCMYK מאבד את הברק!
זהו מודל צבע של דפוס ומתבסס על צבעים מציאותים בשונה מRGB שמתבסס על צבעי המסך וממילא הצבעים מבריקים יותר.
לפעמים אין ברירה אלא להוריד את הקובץ בJPG ולנסות להשתמש בו כך

• הוסף לסימניות
אני הרבה פעמים מכינה את הרקע באילוס' ב-RGB כמו שאני רוצה שזה יהיה.
ואז סוגרת כתמונה, פותחת בפוטושופ וממירה ל-CMYK.
משחקת קצת לפי הצורך, ומביאה שוב לאילוס' כתמונה.

• הוסף לסימניות
מוכר מאוד...
אני משתדלת ל"הריח" מלכתחילה את הRGB והזוהרים למיניהם...
עיצה שלי, וקטורים מהסוג הזה כדאי להוריד מאתרים חינמיים (ויש בשפע) מאשר לקנות ואחר כך לראות שזה לא מתאים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2427955:
מעניין אותי לשמוע מה אתם עושים במצב הבא:
כשמורידים וקטור משאטרסטוק שיש בו ברק ונצנוצים וכו', אם רוצים רק חלק מזה או מעבירים למסמך CMYK בכל תוכנה שהיא, מיד מתחילות בעיות עם שקיפויות וכל הברק נעלם. אשמח לדעת איך אתם פותרים את הבעיה הזו.
מצרפת תמונה של חומר כזה לדוגמה:

תכלת, סגול, ורוד - זוהרים - אלה צבעים שלא קיימים ב-CMYK.
צבעים זוהרים לא ניתן להדפיס, מלבד בצורת צבעי פנטון.
מה שכן, בהמרת פרופיל צבע בפוטושופ יש לך כמה אפשרויות, תחת החלונית
CONVERT TO PROFILE
ישנה אפשרות שנקראת INTENT
ושם יש לך כמה אפשרויות המרה. פשוט תבדקי את כולם ותראי מה נותן לך את התוצאה הטובה ביותר. לכל תמונה זה משהו אחר.

נכון שזה לא נראה יפה כמו במסך, אבל יש קבצים שגם בהמרה ל-CMYK שומרים על חלק מהתאורה היפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה