פערי תמחור?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בימים האחרונים, תוך כדי שיטוט בפורום, עלו בי הרהורים בקשר למחירים שנגבים במגזרנו ע"י צלמי/ות הסטודיו השונים, והלכתי כך לאינטרנט לחפש את המחירונים במגזר החילוני. ולא רק את המחירונים, אלא גם את חבילות הצילום.
ובכלל, מה התמורה למחיר שאנשים משכיבים על מנת לקבל פיסת נייר מבהיקה, מעוטרת בתמונת יקיריהם.
ולפני שמתפתח ויכוח - אני מצהיר על כך שאיננני בא בשביל לקנטר, אלא בהחלט מעניינת אותי הסוגייה. לכן אני רוצה שמי שיביע את דעתו בעניין, יהיה באמת מהתחום, או שעוסק בשיווק חבילות הצילום, ואפילו הורה שניסה את שירותי הצילום בשני המגזרים, ויכול להביע את דעתו.
תגובה - עדיף שתהיה מנומקת, עם הסברים מתאימים על דברים והוצאות שאנשים לא חשבו עליהם, או ניתוח מעניין של השוק וההיסטוריה של הנורמות המקובלות.
בתור חומר למחשבה, אני אצרף את מחירון הצילום של דפי זהב, הוא משקף (על פי הנתונים שאני אספתי) את טווח המחירים במגזר הכללי.
מחקתי שורות מסויימות שלא מתאימות לרוח הפורום - ואינן נצרכות לדיון.
[FONT=Times New Roman, serif]
וכמובן, נא להתעלם מתשובות אוטמטיות - הן לא תורמות לדיון
[/FONT]

• הוסף לסימניות
כתבו על כך הרבה בפורום
אם תעשה חיפשו תקבל תשובות על הרבה שאלות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;991727:
בימים האחרונים, תוך כדי שיטוט בפורום, עלו בי הרהורים בקשר למחירים שנגבים במגזרנו ע"י צלמי/ות הסטודיו השונים, והלכתי כך לאינטרנט לחפש את המחירונים במגזר החילוני. ולא רק את המחירונים, אלא גם את חבילות הצילום.
ובכלל, מה התמורה למחיר שאנשים משכיבים על מנת לקבל פיסת נייר מבהיקה, מעוטרת בתמונת יקיריהם.
ולפני שמתפתח ויכוח - אני מצהיר על כך שאיננני בא בשביל לקנטר, אלא בהחלט מעניינת אותי הסוגייה. לכן אני רוצה שמי שיביע את דעתו בעניין, יהיה באמת מהתחום, או שעוסק בשיווק חבילות הצילום, ואפילו הורה שניסה את שירותי הצילום בשני המגזרים, ויכול להביע את דעתו.
תגובה - עדיף שתהיה מנומקת, עם הסברים מתאימים על דברים והוצאות שאנשים לא חשבו עליהם, או ניתוח מעניין של השוק וההיסטוריה של הנורמות המקובלות.
בתור חומר למחשבה, אני אצרף את מחירון הצילום של דפי זהב, הוא משקף (על פי הנתונים שאני אספתי) את טווח המחירים במגזר הכללי.
מחקתי שורות מסויימות שלא מתאימות לרוח הפורום - ואינן נצרכות לדיון.
[FONT=Times New Roman, serif]
[/FONT]

דיון לעניין!
גם אני אשמח לקבל מידע לגבי פערי המחירים בין המגזרים. (הלואי וזה היה רק בחבילות צילום :eek: )

• הוסף לסימניות
תודה על המחירון. עזר לי אישית מאוד.
שימו לב לדוגמה לסעיף: "בוק - 10 תמונות כולל איפור וליטוש התמונה צילום אופנה. המחיר משתנה ע"פ ותק הצלם, מעמדו בשוק ומיקומו בארץ ₪ 1,500 - 2,500."

מה המחיר של הצלמות כאן בצילום וליטוש תמונות ילדים (כן, בהורדת סעיף איפור.)

כנ"ל בצילומי מוצרים נעים בין 25ל100 . כאן בפרוג יש המון קופצים ב10 ש"ח.
אפשר להמשיך.

אז אנחנו זולים!

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה. הטענה היא שבשוק הכללי הם יותר יקרים, או יותר זולים?
כי אני שילמתי על חבילת צילום לילד לפני כשנה וחצי הרבה הרבה פחות מ-800 ש"ח.
ואני לא מגלה כמה, כדי שלא יצרחו עלי שאני נצלנית. אבל זה היה המחיר של הצלמת הנחמדה.

• הוסף לסימניות
גם אני לוקחת פחות מ-800 לחבילת בסיס מינימלית של 15 תמונות באלבום כיסים

לא מתבישת זה אני ולוקחת לפי מה שאני חושבת ולפי קהל היעד שאני פונה אליו (ואני נחשבת קצת יקרנית)

• הוסף לסימניות
יש כאלו שבוכים כמה הם שילמו. הם לא שמחים לספר לנו מה הם קיבלו בתמורה.
חוץ מזה, לא הכריחו אף אחד להצטלם. מי שמתעקש, שיחפש להצטלם בפוטו המקומי.

• הוסף לסימניות
אני לא בא בנימת בכי, אני מנסה להבין את הניואנסים שגורמים לשינויים,
הן בטווח של המחיר הזול מדי - והן ביקר מדי.
ובעיקר בנורמות של אספקת המוצר, החשש מפני אספקת חומר גלם, שמחיפושים היום ( באינטרנט פתוח - עם הסתרת תמונות) לא מצאתי משהו דומה באף אתר של צלם. (יתכן שקיים - אך לא מצאתי)

• הוסף לסימניות
תן שם של מקצוע שלא קיימים בו פערי תמחור.

(תשובה - אין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;991777:
תן שם של מקצוע שלא קיימים בו פערי תמחור.

(תשובה - אין)
ייצור שטריימלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;991785:
קקטוס, אני מקווה שאתה נהנה בעבודתך ובחקירותיך נגד הצלמות....
או שלפחות, מקבל על כך שכר הולם :)
בכ"א, לאחר ששוחחתי רבות עם צלמות חילוניות/דתיות/חרדיות אני יכולה להגיד לך שדווקא בעיניין הצילום, הציבור שלנו, החרדי, הרבה יותר מבין, ויש לו הרבה יותר מושגים בצילום, מאשר הציבור הכללי!
אני לא חושבת שאני לוקחת מחיר יקר - בפרט למול מה שאני נותנת בתמורה!
מצרפת את המחירון שלי בגאווה.
כולכם מוזמנים :)
דוגמה מצויינת למחיר נמוך יחסית לתוצר.
העבודות שלך לא נופלות מצלמות שלוקחות תמחור גבוה יותר, וכאן מסקרן אותי הפער. מה גורם לך להיות יותר זולה.
את לא חייבת לפרט - באופן אישי אהבתי את השקיפות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;991785:
בכ"א, לאחר ששוחחתי רבות עם צלמות חילוניות/דתיות/חרדיות אני יכולה להגיד לך שדווקא בעיניין הצילום, הציבור שלנו, החרדי, הרבה יותר מבין, ויש לו הרבה יותר מושגים בצילום, מאשר הציבור הכללי!
:)
הייתי מגדיר את זה כגישה שונה, אני דווקא הייתי מצפה לרמה אמנותית יותר גבוהה במגזר שלנו, עם פחות התעסקות ב"תיעוד". (מקווה שהובנתי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;991794:
דוגמה מצויינת למחיר נמוך יחסית לתוצר.
העבודות שלך לא נופלות מצלמות שלוקחות תמחור גבוה יותר, וכאן מסקרן אותי הפער. מה גורם לך להיות יותר זולה.
את לא חייבת לפרט - באופן אישי אהבתי את השקיפות.

אני לא חושבת שהמחיר נמוך, אלא משקף את המוצר.
תודה על המחמאה לגבי התמונות שלי, לא תמחרתי את החבילות לפי השוק, אלא בניתי אותם בעצמי לפי הוצאות-הכנסות. כלומר כמה עולה לי, וכמה אני מעוניינת להרוויח!
אני לא חושבת שיש כאן מונופול, כיוון שכל חמש דקות נולדת עוד צלמת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;991737:
תודה על המחירון. עזר לי אישית מאוד.
שימו לב לדוגמה לסעיף: "בוק - 10 תמונות כולל איפור וליטוש התמונה צילום אופנה. המחיר משתנה ע"פ ותק הצלם, מעמדו בשוק ומיקומו בארץ ₪ 1,500 - 2,500."

אז אנחנו זולים!

"בוק" בציבור הכללי - זה לא מה שאתם חושבים, וזה לא מסתכם בצילום...

• הוסף לסימניות
אני אגב, בעד מיתוג אישי גבוה, וגביית מחירים הולמת את המעמד.
אני קצת מסתייג מנקיטת אמצעים מוזרים למדי, שכוללים ביזבוז אנרגיה רבה - במטרה לשמור על המותג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;991782:
ייצור שטריימלים.

קוריוז,
קרוב שלנו עוסק כבר שנים בייצור שטריימלים, תקופה מסוימת בחייו הוא החליט להוזיל מחירים והגיע למסקנה שהוא מוכן להרוויח פחות ולעזור לאנשים, אחרי הכל לא מדובר במוצר שבעליו יכול לוותר עליו, ההפרשים שלו בשוק היו 600 ש"ח פחות ממחיר השוק הרגיל,
והלקוחו הלכו ואזלו , ניגש לאדמו''ר וביקש עיצה ותבונה, כי הוא עמד בפני פשיטת רגל , ובעצת האדמו''ר שהורה לו להחזיר המחיר לקדמותו ולהיות שווה בין שווים. העסק חזר ופרח וקיים עד היום.

(דיברתם על שטריימלים , אז נזכרתי...)

• הוסף לסימניות
היום היה לי דיון על זה עם צלמת חילוניה וזה העתק הדבק מהאימל שהיא כתבה לי: (כמובן חלק)
לא נותר לי אלא לקנא ולשקול חזרה בתשובה.

המציאות היא שהציבור החרדי יותר מעריך צילום.
אני באמת לא רוצה ממש להכנס לזה אבל תקך 10 אתרים של צלמות חילוניות ו10 אתרים של צלמות חרדיות (לא בטוחה שיש 10 אתרים אז 10 תיקי עבודות) והרמה של הצלמות החרדיות עולות בהרבה של הצלמות החילוניות.
למה? לא יודעת אבל זה המציאות. וכניראה גם קשור לנושא שלחרדים בכללי בדרך כלל יש יותר סטייל (בבגדים)

אני פעילה בקבוצה שפייסבוק של צלמות ילדים מכל המגזרים והחילוניות אומרות שהם זולות מדי ונותנות חומר גלם ולא סובלות את הרעיון אבל אין להם מה לעשות.

יש הרבה דברים שהחרדים מוציאים עליו יותר כסף ויש הרבה דברים שהרבה פחות.
לדוגמה החילונים משלמים בין 3000-6000 למסגרת לתינוקים ואצלינו המחיר הרבה יותר זול. הבגדים בגאולה ובני ברק בדרך כלל יותר יקרים מהחנויות בקניון.

בקיצור כל אחד מוציא תכסף על מה שחשוב לו!!!!!!!!!!!!
ואני לא אומרת שאין לי לקוחות מבוססים אבל יש לי גם הרבה לקוחות שחסכו שקל לשקל לבוא לצילומים וכמו שאחד מוציא כסף על חופשה יש כאילו שמוציאים על צילומים.
מקווה שהבנת ועם לא תמשיכי עם הדוקטורט שלך בנושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה