יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
- הוסף לסימניות
בימים האחרונים, תוך כדי שיטוט בפורום, עלו בי הרהורים בקשר למחירים שנגבים במגזרנו ע"י צלמי/ות הסטודיו השונים, והלכתי כך לאינטרנט לחפש את המחירונים במגזר החילוני. ולא רק את המחירונים, אלא גם את חבילות הצילום.
ובכלל, מה התמורה למחיר שאנשים משכיבים על מנת לקבל פיסת נייר מבהיקה, מעוטרת בתמונת יקיריהם.
ולפני שמתפתח ויכוח - אני מצהיר על כך שאיננני בא בשביל לקנטר, אלא בהחלט מעניינת אותי הסוגייה. לכן אני רוצה שמי שיביע את דעתו בעניין, יהיה באמת מהתחום, או שעוסק בשיווק חבילות הצילום, ואפילו הורה שניסה את שירותי הצילום בשני המגזרים, ויכול להביע את דעתו.
תגובה - עדיף שתהיה מנומקת, עם הסברים מתאימים על דברים והוצאות שאנשים לא חשבו עליהם, או ניתוח מעניין של השוק וההיסטוריה של הנורמות המקובלות.
בתור חומר למחשבה, אני אצרף את מחירון הצילום של דפי זהב, הוא משקף (על פי הנתונים שאני אספתי) את טווח המחירים במגזר הכללי.
מחקתי שורות מסויימות שלא מתאימות לרוח הפורום - ואינן נצרכות לדיון.
[FONT=Times New Roman, serif]
וכמובן, נא להתעלם מתשובות אוטמטיות - הן לא תורמות לדיון
[/FONT]
ובכלל, מה התמורה למחיר שאנשים משכיבים על מנת לקבל פיסת נייר מבהיקה, מעוטרת בתמונת יקיריהם.
ולפני שמתפתח ויכוח - אני מצהיר על כך שאיננני בא בשביל לקנטר, אלא בהחלט מעניינת אותי הסוגייה. לכן אני רוצה שמי שיביע את דעתו בעניין, יהיה באמת מהתחום, או שעוסק בשיווק חבילות הצילום, ואפילו הורה שניסה את שירותי הצילום בשני המגזרים, ויכול להביע את דעתו.
תגובה - עדיף שתהיה מנומקת, עם הסברים מתאימים על דברים והוצאות שאנשים לא חשבו עליהם, או ניתוח מעניין של השוק וההיסטוריה של הנורמות המקובלות.
בתור חומר למחשבה, אני אצרף את מחירון הצילום של דפי זהב, הוא משקף (על פי הנתונים שאני אספתי) את טווח המחירים במגזר הכללי.
מחקתי שורות מסויימות שלא מתאימות לרוח הפורום - ואינן נצרכות לדיון.
[FONT=Times New Roman, serif]
וכמובן, נא להתעלם מתשובות אוטמטיות - הן לא תורמות לדיון
[/FONT]
הנושאים החמים