פערי תמחור?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אכן.ברב המקרים אין להשוות בין רמת הצילום של צלמות חרדיות ליחלוניות.החרדיות טובות הרבה יותר! בציבור החילוני ברב המקרים הלקוח מקבל את כל חומר הגלם שכולל את כל התמונות שרואים בהן חצובות,פלאשים,בכיות וכמובן ששום תמונה לא מרוטשת.ומאותה סיבה גם התמונות המלוטשות לא מלוטשות בדייקנות ומקצועיות כמו אצל הצלמות החרדיות.
ואם מורידים את כל שעות העריכה בוודאי אפשר להוריד משמעותית את המחיר.

• הוסף לסימניות
צלם מוערך מאד, מהמגזר הכללי, הציע לי פעם חבילת צילום משפחתית.

כ-3 שעות בסטודיו.
5-7 תמונות.
כולל הדפסה כפולה 13*18.
הגדלה 1.
כולל דיסק של התמונות הנבחרות.

1200 ש"ח בשבילי. (לאחרים 1500).

טוב, הוא מאד מחשיב את עצמו.
מדובר על צלם שלא לוחץ פעמיים על ההדק. הוא קולע כבר בפעם הראשונה. אין מצב שהוא יצלם את אותה סצינה פעמיים. ועל המקצועיות הזו הוא לוקח.

ואם ישנן צלמות המעריכות את עצמן ואת עבודתן, אין סיבה שלא יתמחרו את עצמן בהתאם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;991857:
אני באמת לא רוצה ממש להכנס לזה אבל תקח 10 אתרים של צלמות חילוניות ו10 אתרים של צלמות חרדיות (לא בטוחה שיש 10 אתרים אז 10 תיקי עבודות) והרמה של הצלמות החרדיות עולות בהרבה של הצלמות החילוניות

עמדתי לכתוב את התגובה הזאת.

אני מתאפקת לא להביא קישורים לאתרים של צלמות חילוניות מפורסמות ומוערכות שהאיכות שלהם פחותה בהרבה מזו של החרדיות.

חוצמזה, תחום צילומי הילדים יותר מקובל אצלנו ויש הרבה יותר מבחר של צלמות. זה אומר שיש טווח מחירים רחב. יש בביתר כמה צלמות שלוקחות 100 ש"ח על 100 תמונות. אבל את זה כבר כתבו...

• הוסף לסימניות
אכן, בכל עיר ועיר יש צלמות זולות כך שאם מישהו רוצה לצאת בזול אין לו שום בעיה
הבעיה שהציבור שלנו חשוף מאד לחומר איכותי וברמה גבוהה (כן, למרות שהציבור החילוני חשוף לרשת בציבור שלנו יש הרבה יותר אפשריות לראות תמונות בגלל המודעות הגדולה! אני משערת שבחרדי 80 אחוז עושים צילומים בהזדמניות שנות בעיקר בחלקה ובחילוני 20 אחוז עושים צילומים לבני בת מצוה)
בסוף יוצא שמצד אחד רוצים חומר מאד איכותי- זה אומר ציוד יקר,לימודים והשתלמיות או זמן התמקצעות ברשת, שעות עבודה על כל תמונה, מיתוג ופרסום
ומצד שני רוצים זול...

אני נזכרת שלפני מליון שנה ראיתי בפעם הראשונה בחיי תמונות חלקה בסגנון עתיק ופשוט השתגעתי מהיופי ומהצלמת המוכשרת, אני מאמינה שאם הייתי גרה על אי בודד ולא מכירה שום דבר אחר הייתי מאד מרוצה מתוצאות כאלה גם כיום... הכל ענין של חשיפה ומודעות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;991871:
אכן.ברב המקרים אין להשוות בין רמת הצילום של צלמות חרדיות ליחלוניות.החרדיות טובות הרבה יותר! בציבור החילוני ברב המקרים הלקוח מקבל את כל חומר הגלם שכולל את כל התמונות שרואים בהן חצובות,פלאשים,בכיות וכמובן ששום תמונה לא מרוטשת.ומאותה סיבה גם התמונות המלוטשות לא מלוטשות בדייקנות ומקצועיות כמו אצל הצלמות החרדיות.
ואם מורידים את כל שעות העריכה בוודאי אפשר להוריד משמעותית את המחיר.

נכתב ע"י rosmarin;991875:
עמדתי לכתוב את התגובה הזאת.

אני מתאפקת לא להביא קישורים לאתרים של צלמות חילוניות מפורסמות ומוערכות שהאיכות שלהם פחותה בהרבה מזו של החרדיות.

חוצמזה, תחום צילומי הילדים יותר מקובל אצלנו ויש הרבה יותר מבחר של צלמות. זה אומר שיש טווח מחירים רחב. יש בביתר כמה צלמות שלוקחות 100 ש"ח על 100 תמונות. אבל את זה כבר כתבו...

נכתב ע"י יצירתית;991889:
אכן, בכל עיר ועיר יש צלמות זולות כך שאם מישהו רוצה לצאת בזול אין לו שום בעיה
הבעיה שהציבור שלנו חשוף מאד לחומר איכותי וברמה גבוהה (כן, למרות שהציבור החילוני חשוף לרשת בציבור שלנו יש הרבה יותר אפשריות לראות תמונות בגלל המודעות הגדולה! אני משערת שבחרדי 80 אחוז עושים צילומים בהזדמניות שנות בעיקר בחלקה ובחילוני 20 אחוז עושים צילומים לבני בת מצוה)
בסוף יוצא שמצד אחד רוצים חומר מאד איכותי- זה אומר ציוד יקר,לימודים והשתלמיות או זמן התמקצעות ברשת, שעות עבודה על כל תמונה, מיתוג ופרסום
ומצד שני רוצים זול...

אני נזכרת שלפני מליון שנה ראיתי בפעם הראשונה בחיי תמונות חלקה בסגנון עתיק ופשוט השתגעתי מהיופי ומהצלמת המוכשרת, אני מאמינה שאם הייתי גרה על אי בודד ולא מכירה שום דבר אחר הייתי מאד מרוצה מתוצאות כאלה גם כיום... הכל ענין של חשיפה ומודעות

דברי הבל והתנשאות.

• הוסף לסימניות
בנושא האיכות עלי לחלוק על חלק מהדעות.
בתור אחד שחשוף למגוון גדול של תמונות ונושם אמנות מגיל אפס, ההבדל הוא בטעם וסגנון, לא באיכות.
מה גם שהצלמות ה"גדולות" במגזר החרדי, יוצרות בסגנון הקרוב יותר לסטנדרטים במגזר החילוני...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;991900:
בתור אחד שחשוף למגוון גדול של תמונות ונושם אמנות מגיל אפס, ההבדל הוא בטעם וסגנון, לא באיכות.
מה גם שהצלמות ה"גדולות" במגזר החרדי, יוצרות בסגנון הקרוב יותר לסטנדרטים במגזר החילוני...

בא נגיד שבצילום ובעיבודים האיכות זהה... לא נכנס לזה
אך אם נושא האשכול היה תמחור ההבדל הגדול נמצא שבחרדי רוב הצלמות נותנות רק חומר מעובד שזה אומר המון שעות עבודה ובחילוני החבילות הבסיסיות הן תמונה אחת(!) מעובדת ובחבילות הגדולות כ30 תמונות מעובדות
כמובן שמדובר בצילומי ילדים ומשפחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;991913:
בא נגיד שבצילום ובעיבודים האיכות זהה... לא נכנס לזה
אך אם נושא האשכול היה תמחור ההבדל הגדול נמצא שבחרדי רוב הצלמות נותנות רק חומר מעובד שזה אומר המון שעות עבודה ובחילוני החבילות הבסיסיות הן תמונה אחת(!) מעובדת ובחבילות הגדולות כ30 תמונות מעובדות
כמובן שמדובר בצילומי ילדים ומשפחה
הממצאים שלי - שונים
לפי דעתי הסטנדרט החילוני - 15-30 תמונות מעובדות
כל חומר הגלם, ובמחירים שכבר מפורטים לעיל.

• הוסף לסימניות
מהיכרות קרובה עם יותר מצלמת חרדית אחת,
שמגיעים אליהן יותר מלקוח אחד או שניים חילונים.

כנראה שיש סיבה,
תשאלו אותם למה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;991918:
הממצאים שלי - שונים
לפי דעתי הסטנדרט החילוני - 15-30 תמונות מעובדות
כל חומר הגלם, ובמחירים שכבר מפורטים לעיל.

מצחיק להתוכח על דבר שכל אחד יכול לבדוק ב5 דקות באינטרנט

• הוסף לסימניות
אפשר לבדוק מחיר. קשה להשוות איכות ובעיקר גישה וסבלנות.
זמן=כסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;991900:

נכתב ע"י דאלארס;991899:
דברי הבל והתנשאות.

יש משפט שאומר - 'מה חמור מבין במרק ירקות'........
(נא לקחת ברוח טובה :] )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;991925:
מצחיק להתווכח על דבר שכל אחד יכול לבדוק ב5 דקות באינטרנט
כפי שציינתי - אני אחרי הסיבוב... שארך אגב, הרבה יותר מחמש דקות.
נכתב ע"י RacheliM;991948:
יש משפט שאומר - 'מה חמור מבין במרק ירקות'........
(נא לקחת ברוח טובה :] )
צאו מנקודת הנחה שחמורים מבינים משהו, אחרת - למה אתם כל כך משקיעים בלרצות אותם? - אפשר להוריד את הרמה..

• הוסף לסימניות
אין לי מושג בסטילס
אבל בוידאו אין קשר בין המחירון שהעלית לבין המציאות
סרט של 20 ד' ב1800 ש"ח?
סרטון תדמית ב3000 ש"ח?

אני מתחילה לשקול, הגירה לסין, שם מרוויחים יותר :mad:

אם בוידאו כך אפשר להקיש, על אמיתות התוצאות גם בסטילס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;991953:
כפי שציינתי - אני אחרי הסיבוב... שארך אגב, הרבה יותר מחמש דקות.

זה חדש לי
אשמח שתכתבי לי שמות או לינקים, אפשר באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;991901:
נא לא לסטות.

נכתב ע"י שלמה;991922:
בבקשה נמק והסבר את עצמך.

קקטוס מבקש לא לסטות.
הנימוק: .לכתוב צלמות חרדיות טובות מצלמות חילוניות בהכללה, זה דברי הבל והתנשאות.
אם זה היה לגבי יצור שטרמיילים, זה היה נכון:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;991964:
קקטוס מבקש לא לסטות.
הנימוק: .לכתוב צלמות חרדיות טובות מצלמות חילוניות בהכללה, זה דברי הבל והתנשאות.
אם זה היה לגבי יצור שטרמיילים, זה היה נכון:)

אני מכיר הרבה יותר לא דתיים או כיפות סרוגות, השולחים את ילדיהם לצלם/ת דתי/ה מאשר ההפך.
בבקשה הראה לי דוגמאות של צילומי ילדים שקיימים במגזר הכללי עם מחירים נמוכים + כל הדיסק..
אם תרצה, אתה יכול גם באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;991960:
אין לי מושג בסטילס
אבל בוידאו אין קשר בין המחירון שהעלית לבין המציאות
סרט של 20 ד' ב1800 ש"ח?

זמן הצילום 20 דקות? או אורך הקלטת אחרי העיבוד באורך 20 דקות?
יש הבדל גדול בזמן ובעריכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה