דרוש מידע פער שכר עולם ישן -אופק חדש

• הוסף לסימניות
בעקבות הצעת עבודה במשרד החינוך אני מנסה להבין ולא מצליח,
אם לוקחים את אותו היקף משרה שיש לי בחינוך העצמאי דהיינו 24 ש"ש וממירים את זה באותו היקף משרה במשרד החינוך דהיינו 24 ש"ש כולל בתוכו שהיה ופרטני,
האם יתכן שהשכר לא עולה משמעותית?
אשמח לעזרת המבינים,
@טילון ועוד

• הוסף לסימניות
זה יוצא 69.44 אחוז משרה, והשכר לפי המחשבון יוצא 6300 בערך. כמובן עם תואר ראשון וכולל את התוספת של ההסכם החדש.

• הוסף לסימניות
בעקבות הצעת עבודה במשרד החינוך אני מנסה להבין ולא מצליח,
אם לוקחים את אותו היקף משרה שיש לי בחינוך העצמאי דהיינו 24 ש"ש וממירים את זה באותו היקף משרה במשרד החינוך דהיינו 24 ש"ש כולל בתוכו שהיה ופרטני,
האם יתכן שהשכר לא עולה משמעותית?
אשמח לעזרת המבינים,
@טילון ועוד
זה תלוי בוותק גמולים וכו'.

• הוסף לסימניות
זה תלוי בוותק גמולים וכו'.
לא הבנתי, האם אותה דרגת השכלה שהיתה בחינוך העצמאי ( BA +16 גמולים) לא אמורה להביא פער משמעותי בשכר השעתי?
פשוט ממה שנראה במחשבון יוניק השכר ל24 שעות עבודה הוא פחות משמעותית מהשכר של מורה במשרה מלאה- 24 ש"ש (90%) בחינוך העצמאי?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, האם אותה דרגת השכלה שהיתה בחינוך העצמאי ( BA +16 גמולים) לא אמורה להביא פער משמעותי בשכר השעתי?
פשוט ממה שנראה במחשבון יוניק השכר ל24 שעות עבודה הוא פחות משמעותית מהשכר של מורה במשרה מלאה- 24 ש"ש (90%) בחינוך העצמאי?
זו בדיוק השאלה!
זה נראה כאילו אופק חדש הוסיף למורים שעות עבודה שהיה ופרטני מעבר למה שהיה להם אבל בפועל פר שעה הורידו להם בשכר,
זה נכון?

• הוסף לסימניות
זו בדיוק השאלה!
זה נראה כאילו אופק חדש הוסיף למורים שעות עבודה שהיה ופרטני מעבר למה שהיה להם אבל בפועל פר שעה הורידו להם בשכר,
זה נכון?
זה לא פר שערה
אבל כן,
בשכר הכללי בסופו של דבר מורים מקבלים פחות,

• הוסף לסימניות
זו בדיוק השאלה!
זה נכון?
לפני ההסכם החדש השכר פר שעה היה נמוך יותר באופק
היתרון היה שבחלק מהשהייה והפרטני עושים עבודה שגם ככה המורות עושות בעולם הישן, רק לא על חשבון שעות העבודה.
ככה יצא שמורה באופק על אותו מספר של שעות פרונטליות עבדה קצת יותר ממה שעבדה בעולם הישן, וקיבלה הרבה יותר.
אחרי ההסכם החדש אני לא חושבת שהשכר לשעה נמוך יותר מאשר באופק, אבל גם לא כ"כ גבוה ממנו.

בדוגמה שמופיעה בשאלה- שבו נשארים באותו היקף שעות השכר לא עולה משמעותית, אבל כמות העבודה פוחתת משמעותית- כי הרבה יותר קל לעשות שעות שהייה/פרטני מללמד שעות פרונטליות.

• הוסף לסימניות
איך בדקת במחשבון של אופק? הלכת על דרגה 1?
כי אם יש לך BA ו16 גמולים, סיכוי סביר שתיכנסי לאופק בדרגה גבהה יותר, תלוי בוותק.

• הוסף לסימניות
איך בדקת במחשבון של אופק? הלכת על דרגה 1?
כי אם יש לך BA ו16 גמולים, סיכוי סביר שתיכנסי לאופק בדרגה גבהה יותר, תלוי בוותק.
גם לי יצא כך ואפילו פחות,
בהיקף משרה של 24 שעות שהוא 69.4% משרה יצא לי ברוטו 7651 עם 9 שנות ותק, בדרגה 2
ובחינוך העצמאי המספרים גבוהים מזה משמעותית.
יש דרך לדעת פחות או יותר מהי הדרגה הצפויה או שחייבים להיכנס לכל סבך הנתונים כדי לדעת?

• הוסף לסימניות
גם לי יצא כך ואפילו פחות,
בהיקף משרה של 24 שעות שהוא 69.4% משרה יצא לי ברוטו 7651 עם 9 שנות ותק, בדרגה 2
ובחינוך העצמאי המספרים גבוהים מזה משמעותית.
יש דרך לדעת פחות או יותר מהי הדרגה הצפויה או שחייבים להיכנס לכל סבך הנתונים כדי לדעת?

ובכל מקרה, גם אם השכר קצת פחות מבחינוך העצמאי, אל תשכחי ש24 שעות באופק כולל שהייה ופרטני זה הרבה הרבה פחות עבודה מ24 שעות בעולם הישן, שכולן פרונטליות, ובנוסף להן יש עוד הרבה עבודה שלא נספרת.

• הוסף לסימניות
ובכל מקרה, גם אם השכר קצת פחות מבחינוך העצמאי, אל תשכחי ש24 שעות באופק כולל שהייה ופרטני זה הרבה הרבה פחות עבודה מ24 שעות בעולם הישן, שכולן פרונטליות, ובנוסף להן יש עוד הרבה עבודה שלא נספרת.
אוקי,
תודה על התשובה,
וחוץ מזה יש עוד תוספות בשכר מעבר למה שמופיע במחשבון כמו החזרי הוצאות וכו'?

• הוסף לסימניות
אוקי,
תודה על התשובה,
וחוץ מזה יש עוד תוספות בשכר מעבר למה שמופיע במחשבון כמו החזרי הוצאות וכו'?
כן
מעונות ונסיעות
וכמובן גמולי תפקיד אם יש

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה למצוא מידע לגבי שכר מחנך בתיכון חנ"מ שנמצא באופק חדש?
בכל מקום מתיחסים ליסודי ומקסימום חט"ב
מה עם כתות גבוהות יותר?
\\ אותו דבר?

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה למצוא מידע לגבי שכר מחנך בתיכון חנ"מ שנמצא באופק חדש?
בכל מקום מתיחסים ליסודי ומקסימום חט"ב
מה עם כתות גבוהות יותר?
\\ אותו דבר?
אם הוא בתיכון הוא אמור לקבל עוז לתמורה (אלא אם הוא בכיתה ט, שנחשבת לחט"ב)
אם הוא מקבל אופק חדש, כנראה שדיווחו עליו כחט"ב, אז אפשר לבדוק לפי חט"ב.

• הוסף לסימניות
תודה
מדובר בתיכון, כתה י'
אופק חדש
במחשבון אני דווקא רואה שיש אפשרות לבחור אופק חדש חינוך עד יב
זה תחת מוסד חנמ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה