פצעים בסנטר בגלל מוצץ - מה עושים?

• הוסף לסימניות
לילד שלי בן שנה התחילה להיות מין פריחה כזו באזור הפה. זה נראה לי בגלל המוצץ והרוק שיוצא לו בעקבות זה.
מישהי נתקלה בזה פעם, או יכולה לתת לי עצה איך מטפלים בזה?
זה נראה לי קצת שורף לו והוא סובל מזה.
תודה רבה לעוזרים והמסייעים.

• הוסף לסימניות
אולי תנצלי את ההזדמנות כדי לגמול בשעות היום, ולהעביר את המוצץ רק לשעות הלילה.

• הוסף לסימניות
המשחה של היימליך
איפה שקר מרחתי ראיתי פלאים
יש להשיג בבתי מרקחת

• הוסף לסימניות
"פצעים לאיציק בסנטר
אי אפשר לסבול יותר"...

כמובן - צצי צצי צא החוצה - מה שיותר מהר...

• הוסף לסימניות
יש לאוונט או למאמ מוצצים כמעט ללא פלסטיק על הפנים
אצלי זה עזר

• הוסף לסימניות
עוברים לפחות שעות מוצץ ומרויחים...

אצלי היה סיפור לא נעים שבליל שבת גליתי את הינוקא משחק בג'ל אקנומיקה שהותירה אחריה דודתו לאחר נקיונות היום, (הוא לא שתה חלילה הוא פשוט נגע עם היד וצרח כששרף לו)
זה גמר את הבגד וגם את הפצעים...
(זה יותר פצעים פיטריתיים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;512147:
המשחה של היימליך
איפה שקר מרחתי ראיתי פלאים
יש להשיג בבתי מרקחת

מה זה נקרא המשחה של היימליך?
זה השם שלו?
תודה לכל מי שיעץ לי להפסיק עם המוצץ, אבל כרגע אני לא במצב שיכולה לסבול את הצרחות שלו ולא לתת לו מוצץ, סורי.
בעז"ה בשלב מאוחר יותר.
וחוץ מזה, מה אני עושה עם הפצעים שכבר יש לו?

• הוסף לסימניות
המשחה של הימליך , זה השם? כן. ברוב בתי המרקחת יודעים למה הכונה.
ועוד עצה, שמן זית כתית עוזר במקרים רבים.

• הוסף לסימניות
ואם כבר- אז מה עושים כדי שהקטנציק (3 וחצי חודשים) לא ימצוץ אצבע?
בכל רגע שאנחנו לא לידו הוא למד לפלוט את המוצץ ולהכניס את האצבע.
הוא מוצץ את השרוול, הכפפות והגרביים ואנחנו לא מוכנים להשלים עם המצב.
יש למישהו עצה טובה?
אני זוכרת שזה הגיל הקריטי שבו באופן טבעי מוצצים את הידיים אבל כנראה שהאצבעות שלו מידי ארוכות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;512775:
ואם כבר- אז מה עושים כדי שהקטנציק (3 וחצי חודשים) לא ימצוץ אצבע?
בכל רגע שאנחנו לא לידו הוא למד לפלוט את המוצץ ולהכניס את האצבע.
הוא מוצץ את השרוול, הכפפות והגרביים ואנחנו לא מוכנים להשלים עם המצב.
יש למישהו עצה טובה?
אני זוכרת שזה הגיל הקריטי שבו באופן טבעי מוצצים את הידיים אבל כנראה שהאצבעות שלו מידי ארוכות...

הי, גם הקטן שלי בן 3 וחצי חודשים וגם הוא התחיל עכשיו למצוץ אצבע, הקטע הוא שהוא מוצץ את האצבע והאמה והוא דוחף אותן עד הגרון, לא נראה לי שיש מה לעשות לזה חוץ מלהוציא לו את האצבע מהפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה