עזרה פצעים בפה דחוף

• פותח הנושא ב.פ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה עם חלב עיזים ישירות מהעז. ניסית? עוזר מאוד מנסיון

• הוסף לסימניות
לנעכסית... :p:p:p נכון יש רופא אבל הוא יכול לקבל אותי רק מחר אחרי צהריים
בינתיים ניסיתי לקבל את עזרתכם
אז כדאי לך מאד לקנות את הSOS שום משחה לא מרגיעה כמו שהוא.
החיסרון שלו זה שהוא קצת יקר.

• הוסף לסימניות
@קומבינה
לגבי אפטות- בעבר סבלתי מאוד, לאחר 3 חוד' עם כדורי B12 למציצה- נעלם.
באופן כללי פצעים בפה יכולים להיות גם השלכות ממערכת העיכול ושיפור תזונה/ הרגלי אכילה יכול לשפר/לסדר את זה.
אבל רופא- יותר סביר שלא ידבר על זה אלא ייתן משחה כלשהי.
זה עזר לך לפצעים לבנים כאלו קטנים כואבים? לאחורנה סובלת מהם מאד כל שני וחמישי פצע חדש בפה.

• הוסף לסימניות
אז כדאי לך מאד לקנות את הSOS שום משחה לא מרגיעה כמו שהוא.
החיסרון שלו זה שהוא קצת יקר.
זה עוזר למחלת הפה והטלפיים? תינוק קטן מסכן וסובל.....
איפה קונים?
ועד הבוקר... עם מה אפשר להקל, משהו זמין בשעה זו...

• הוסף לסימניות
על פצעים בפה ממליצה מאד למרוח דבש.
רק אם התינוק מעל גיל שנה.
מנסיוני זה עובד פלאים.
לקחת קצת דבש על האצבע ולמרוח לו על הלשון, זה מרגיע את הכאב ומרפא.
ראיתי גם על עצמי אחרי טיפול אנטיביוטי כל הפה התמלא פצעים ומרחתי דבש שוב ושוב זה הרגיע ועבר.

• הוסף לסימניות
לטיפול באפטות ופצעים בפה, הרופא שלי המליץ לי על משחה שהיא ייעודית לזה ושמה ORACORT E והיא ממש עוזרת

(חוץ מהאלחוש היא יוצרת שכבה קלה המבדילה בין הפצע לסובב וזה מונע כאבים שנובעים בנגיעה בטעות באיזור האפטה)

1618985675259.png

• הוסף לסימניות
זה עוזר למחלת הפה והטלפיים? תינוק קטן מסכן וסובל.....
איפה קונים?
ועד הבוקר... עם מה אפשר להקל, משהו זמין בשעה זו...
רק עכשיו אני רואה את זה :(
אבל שתדעי תמיד שדברים קרים מקלים. לכן הייתי נותנת איגלו.
ויש לקנות את הSOS כמעט בכל בית מרקחת. זה שורף בשניה הראשונה ואז מרגיע ממש.
וזה עוזר גם למחלת הפה.
רפו"ש!

• הוסף לסימניות
לטיפול באפטות ופצעים בפה, הרופא שלי המליץ לי על משחה שהיא ייעודית לזה ושמה ORACORT E והיא ממש עוזרת

(חוץ מהאלחוש היא יוצרת שכבה קלה המבדילה בין הפצע לסובב וזה מונע כאבים שנובעים בנגיעה בטעות באיזור האפטה)

צפה בקובץ המצורף 872586

שימו לב! המשחה מסוכנת לתינוקות מתחת לגיל שנתיים.

• הוסף לסימניות
משחה מיוחד לפצעים בפה
משפחת קליין בבית שמש
029919710
יש להם נקודות בירושלים ובני ברק.

• הוסף לסימניות

צפה בקובץ המצורף 872586
צריך מרשם רופא?

• הוסף לסימניות
יש משחה של שפיצר
המשחה של שפיצר מעולה, מנסיון אישי ממש בימים אלו. מצורפת רשימת נקודות מכירה.
קישור לאתר:
adobe-acrobat-professional-%D7%A4%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A4%D7%94-%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-pdf-09_05_2021-12_17_30-png.883434

קבצים מצורפים

• Adobe Acrobat Professional - [פלא-לפה-נקודות-מכירה.pdf] 09_05_2021 12_17_30.png
    Adobe Acrobat Professional - [פלא-לפה-נקודות-מכירה.pdf] 09_05_2021 12_17_30.png
    KB 12.6 · צפיות: 564
  • הוסף לסימניות
מישו שמע של משו עץ התה
שמעתי פעם שעוזר ולא יודעת פרטים
בשביל תינוק
ניסיתי בעבר את המשחה של זלצמן ולא מאד עזר חזר מספר פעמים

• הוסף לסימניות
כמה שפריצים צריך לתת מה SOS????
מישהו יודע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה