את מדברת על אקנה או על צלקות כתוצאה מאקנה?זה לא משנה לגברים או נשים זו ערכה שאתם קונים ממנה, האקנה עבר תוך חודש וחצי!!
לא האמנו שזה יעבוד ככה
מתאימה לכל אחד או יש ערכה קבועה?יש את יעל בבני ברק
אחרי האקנה יש את הצלקות..מטפלת גם בזה וגם בזהאת מדברת על אקנה או על צלקות כתוצאה מאקנה?
לכל אחד מה שצריך,מתאימה לכל אחד או יש ערכה קבועה?
יש עוד שהיו אצלה והצליחו?
אשמח לשמוע
צלקות לא עוברות תוך חודש, צריך טיפול ארוך כדי שיהיה שיפור,זה לא משנה לגברים או נשים זו ערכה שאתם קונים ממנה, האקנה עבר תוך חודש וחצי!!
לא האמנו שזה יעבוד ככה
כתבתי שהאקנה עבר תוך חודש וחצי.צלר
צלקות לא עוברות תוך חודש, צריך טיפול ארוך כדי שיהיה שיפור,
מצאת פתרון שאתה יכול להמליץאני מחפש משהו לגברים
יש למישהו מידע?
כמה עולה ערכה כזו?זה לא משנה לגברים או נשים זו ערכה שאתם קונים ממנה, האקנה עבר תוך חודש וחצי!!
לא האמנו שזה יעבוד ככה
לא זוכרת נראלי 1400כמה עולה ערכה כזו?
יש מישהו בשכונת רמות בירושליםמישהו מכיר פלסטיקאי לגברים בירושלים שמסיר פצעי אקנה וצלקות
דחוף דחוף דחוף
האם סימת את הטיפול? אני מחפשת משהו שיטפל בצלקות פוסט אקנהיש מישהו בשכונת רמות בירושלים
עובד בתוך הסלון בבית שלו לגברים ונשים
אפשר להגיד לו שאליהו שלח אליו
קוראים לו יוסף- 0583218196
(אני באמצע טיפול אצלו כך שאני לא יודע מה יהיו התוצאות בסוף....)
אני עשיתי טיפול עם משחות ושמן של פוראוור,האם סימת את הטיפול? אני מחפשת משהו שיטפל בצלקות פוסט אקנה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים