מה זה? איפה קוניםלי עזר:
SOS לפה
לא זול אבל ממש שווה
לי ידוע שאורקורט מרגיע , לא מרפא.אם זה פצעים לבנים (כמו בור קטן) בחניכיים-
אנחנו סובלים מזה המון, ושום דבר לא עזר לנו במשך שנים וניסינו הכל.
ההחלמה מהם לוקחת לפעמים שבועיים ארוכים ובלתי נסבלים.
רק לאחרונה גיליתי שיש משחות מיוחדות לזה.
מנסיון, מורחים פעם-פעמיים לפני השינה (וגם במהלך היום, אבל אסור לאכול כמה שעות אחריהן), והפצעים נרפאים במהירות מסחררת.
גם בזמן שמורחים את המשחה היא מאלחשת ולא סובלים מהכאב.
המשחות:
אורקורט
אפטגון
(אגב, אפטגון מאוד יקר יחסית (40 ומשהו ש"ח), לא יודעת לגבי אורקורט).
לגבי פצעים קטנים בלשון- לזה לא מצאתי פתרון, אבל לרוב סובלים מהם פחות והם עוברים יותר מהר.
רפואה שלמה
בסופר פארם קניתיאיפה
אני יכול להעיד ע"ע שסבלתי שנים רבות מאפטות בפה בגדלים ובמקומות שונים שכל אכילת מלחים מעטה הייתה מוציאה אותי משלוותי וגורמת לי סבל רב, בעצת ידיד קרוב קניתי את משחת השיניים הנזכרת ומאז כבר שנה ומחצה שאין זכר לפצעים כלל.לי היתה אפטה גדולה וכואבת, השתמשתי במשחת שיניים של פוראוור ומיד התחילה להתרפא
העיצה הזו הייתה נהוגה בעבר לפצעים מאוד מסויימים, מה שנקרא בשפת הרופאים 'מחלת הפה והטלפיים' שעדיין לא מצאו לה פתרון לע"ע ברפואה הקובנציונלית.לגרגר בפה חלב עיזים! (זתומרת לקשקש כמו מי פה )
כמה שיותר טרי וטבעי יותר טוב, בעיקרון במושבים שיש בהם חוות, כשזה קורה לילדים נותנים להם "שפריץ" לפה היישר מהעז (סליחה מהרגישים..) אם לא שייך אז לפחות לחלוב לכוס ולגרגר.
חלב עיזים קנוי בסופר מאבד המון מהאפקטיביות.
דווקא ממש לא שורף, הסיבה שקניתי אותו כי הוא מתקתק כך שגם הילדים אוהבים- (האורקורט מר).אפטגון- שורף כששמים, נראה לי סוג שמרדים את הפצע .
העיצה הזו הייתה נהוגה בעבר לפצעים מאוד מסויימים, מה שנקרא בשפת הרופאים 'מחלת הפה והטלפיים' שעדיין לא מצאו לה פתרון לע"ע ברפואה הקובנציונלית.
אחד מילדי סבל מזה פעם בהיותו בסביבות גיל שנה, בביקור אצל רופא ילדים נאמר לנו שאין לזה תרופה וכנ"ל, תוך שבוע זה בדר"כ עובר,
לשאלתנו האם פתרון של חלב עיזים ישר לפה הוכח כיעיל, נזדעקה הרופאה באחת "בשום פנים ואופן לא לעשות את זה" ולמה? כי הנזקים שיכולים להיות רבים על התועלת שאולי תצא מזה
החלב לא מפוסטר ומלא מחלות, גם ככה הפה של הילד רגיש וחשוף לזיהומים אז תתנו לו חיידקים נוספים, זה מתכון ברור לסיבוכים נוספים חתמה.
ואכן לאחר כמה ימים זה חלף כלוא היה.
המון בריאות לכולם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים