דרוש מידע פצעי בגרות

• הוסף לסימניות
יש למישהי נסיון אישי עם פצעי בגרות לאישה?
לא ראקוטן או משהו חריף מידי

• הוסף לסימניות
יש משחה retavit ממש מעולה....
אני קניתי אותה עם קרם פנים אקניל של ד"ר פישר והיה מעולה...

• הוסף לסימניות
יש משחה retavit ממש מעולה....
אני קניתי אותה עם קרם פנים אקניל של ד"ר פישר והיה מעולה...
הבת שלי השתמשה בזה, לא ממש עזר.
יש למישהי נסיון אישי עם פצעי בגרות לאישה?
לא ראקוטן או משהו חריף מידי
יש כדורים בשם מינוציקלין. הם עובדים מצוין מורידים ממש את כל הפצעים.
החסרון היחיד בזה זה שאחרי שהפסיקה הכל חזר. זה תלוי בסוג הפצעים, יכול להיות שזה יוריד לך ולא יחזיר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש כדורים בשם מינוציקלין. הם עובדים מצוין מורידים ממש את כל הפצעים.
אני חושבת שזה לא מיועד לנשים לפני לידה ומניקות.

שמעתי שיש טיפולי לייזר לאקנה. מעניין אם למישהו כאן יש מידע בנושא?

• הוסף לסימניות
אצלנו פשוט הלכו לקוסמטיקאית
נתנה משחות וקרמים
טיפול פנים מידי תקופה
וזה היה מצוין! לא מי יודע מה יקר. מחיר סביר בהחלט!

• הוסף לסימניות
כל עור לגופו.
מומלץ להיוועץ עם רופא עור ולא להסתמך על מה שאנשים אחרים עושים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה