פצע הרפס

• הוסף לסימניות
מישהו שמע/ מכיר/ פצע הרפס בבטן ובגב כואב מאד? אני מחפשת משהו להקלה ו/או לריפוי. (רופא אמר שאין מה לעשות חוץ מלחכות שיעבור לבד) תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
שמעתי שמוצרי פוראוור יכולים לעזור אם זה בהתחלה...
נכתב ע"י תאוצה;901425:
מישהו שמע/ מכיר/ פצע הרפס בבטן ובגב כואב מאד? אני מחפשת משהו להקלה ו/או לריפוי. (רופא אמר שאין מה לעשות חוץ מלחכות שיעבור לבד) תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
מה עם זובירקס?
בפצעי הרפס בפנים הוא מחולל נפלאות.
(רצוי למרוח תוך 24 שעות ראשונות)

• הוסף לסימניות
אני מכירה הרפס מקרוב, אבל בשפתיים ובאף.
מנסיוני הרב, השפתון של פוראוור עוזר מאוד, ואני משתדלת לתפוס את העיקצוץ הראשון של הפצע ואז זה ממש ממש עוזר פלאים.
אם אני לא מצליחה לתפוס על ההתחלה - אני כבר לא שמה כלום.
לא יודעת, זה לא בדוק, אבל ההרגשה שלי שהמשחה שהרופאים נותנים "זובירקס" רק העבירה לי את זה למקומות נוספים. לא נוגעת בה שנים. אני נותנת לזה להתייבש לבד על אף ההרגשה הלא נעימה.

משתתפת בצערך. זה פצע מעצבן!

• הוסף לסימניות
הטיפול הוא בזובירקס -סירופ,(אולי יש בכדורים?) ואם הרופא לא נתן הרי זו קמצנות של הקופה. כי התרופה מאוד יקרה.
הרפס כזה הוא נקרא בעברית:שלבקת חוגרת, וזו למעשה התפרצות חוזרת של אבעבועות רוח. וזה מאוד מאוד כואב.
בד"כ היא מופיעה בגילאי 40/50, אבל גם קורה קודם, אפילו הרבה הרבה קודם.
כל הנ"ל לא נכתב מעיון מויקיפדיה אלא נלמד באוניברסיטה של החיים...

• הוסף לסימניות
מה זה השפתון של פוראוור?
היכן משיגים?

• הוסף לסימניות
מה יש סירופ?? לבן שלי בן השנה יצא הרפס... המשחה לא ממש מועילה בגלל המוצץ... למרות שכן התחיל להתיבש אבל יותר איטי...
כדורים ידוע לי שיש אבל כל כדור בגודל ענק מאד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;901464:
הטיפול הוא בזובירקס -סירופ,(אולי יש בכדורים?) ואם הרופא לא נתן הרי זו קמצנות של הקופה. כי התרופה מאוד יקרה.

לא מחייב.
זו לא תרופה בריאה במיוחד, ולא מומלצת (רפואית) לאנשים עם מחלות רקע.
לא זוכרת פרוט, רק זכרון מעורפל מדברי הרופא שלנו. הוא לא רצה לתת אותה למישהו אצלי או בגלל אסטמה, או בגלל אלרגיה.
והכסף לא היה שיקול, ממילא היה לנו בקבוק בבית.

• הוסף לסימניות
סתם מידע נוסף, הרפס בד"כ מגיע מלחץ וממתח. אז אולי אפשר למנוע אותו ולא להצטרך לרפואה ולסבל...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל;901575:
סתם מידע נוסף, הרפרפס בד"כ מגיע מלחץ וממתח. אז אולי אפשר למנוע אותו ולא להצטרך לרפואה ולסבל...:)
אמנם אני לא מתמצאת מהו איזור מגוריה של פותחת האשכול,
אבל לא תמיד אפשר להגיד לקאסמים, לדוגמא, מה לעשות:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;901464:
הרפס כזה הוא נקרא בעברית:שלבקת חוגרת,
כל הנ"ל לא נכתב מעיון מויקיפדיה אלא נלמד באוניברסיטה של החיים...

מעניין, באוניברסיטה הזאת מלמדים באופן שוטף על השלבקת וחגרורותיה?
אם כן מעתה אמור, שלבקתו שלבקתה שלבקתם חוגרתו חוגרתה חוגרתם..
:rolleyes:
אגב, יש קשר בין הרפס לאפטות?

• הוסף לסימניות
אצלי היא מופיעה בכל חילופי עונות.
אני משתמשת במשחת זובריקס. מורחת בזהירות על השפה, והיא אכן עוצרת את ההתנפחות וההתפשטות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;901591:
מעניין, באוניברסיטה הזאת מלמדים באופן שוטף על השלבקת וחגרורותיה?
אם כן מעתה אמור, שלבקתו שלבקתה שלבקתם חוגרתו חוגרתה חוגרתם..
:rolleyes:
האוניברסיטה של החיים זו מילה מהוקצעת לביטוי:מנסיון...
מה הקשר בין אפטות להרפס? האמת אולי כן, רפואת עור לא למדתי.

• הוסף לסימניות
ג"א סובלת מהרפס בחילופי עונות, פעם היתה לי משחה בשם "וירו-מרז'", הרופא אמר שזה כמו זובירקס ולא ראיתי ממנה ישועות. מה שכן באמת ראיתי את ישועות השפתון של "פוראוור", (אני לא משווקת, ואין לי בבית שום מוצר שלהם מלבד השפתון, למרות שאני עוד מתכננת לקנות כמה דברים ששמעתי עליהם ניסים ונפלאות. מחכה לתקציב:))

אגב, כשאין לי שפתון ואני מותקפת, הדרך הקצרה ביותר להתפטר מהפצע: לרוקן אותו מהנוזלים המצטברים בו, ואז הוא פשוט מתייבש, ומגליד, ממילא הוא כבר לא מושך ומציק, אז כבר לא זוכרים ממנו ולא נוגעים בו, ומכאן ועד לריפוי הדרך קצרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;901591:

אין קשר בין הרפס לאפטות כמו שאין קשר בין מכת שחין לצרעת. המשותף ביניהם ששניהם מעצבנים ברמות ומורידים את המצברוח פלאים...

• הוסף לסימניות
אגב אסור לגעת בהרפס!!!!!!!
הוא מדבק מנגיעה הכי קטנה. ולמי יש כח להתפשטות שלו?

גם אני בוגרת האוניברסטיה הנ"ל, ויש לי בתיק תמיד את השפתון של פוראוור (להשיג אצל המשווקת במקום מגורייך) כדי למרוח על העיקצוץ הראשון.
גם אני השתמשתי וירו-מרץ ולא עשתה כלום מבחינתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....