אורגניסט וגיטריסט
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
האם למישהו יש רעיון לפצע לבן בפה ששורף בלי הפסקה חוץ מהמשחות הסטנדרטיות שלא עזרו כלום
לא מדויק, עם כל מיני עזרים זה חולף בין יום לשלושה, מניסיון.עם הטיפים עובר תוך 7 ימים
בלי הטיפים עובר תוך שבוע
למרוח דבש, כמה פעמים ביום.האם למישהו יש רעיון לפצע לבן בפה ששורף בלי הפסקה חוץ מהמשחות הסטנדרטיות שלא עזרו כלום
לימון על הפצע, שורף אבל עוזר די מהר, וכן ללקק הרבה עם הלשון את הפצע, זה שורף אבל מחלים הרבה יותר מהר.
מאיזה חומרים התרופה מכילה?משחת "פלא- לפה"
מניסיון- לא חוזר יותר אף פעם.
יש על זה הרבה מידע באינטרנט
אני חושבת שממוצרים טבעיים-מאיזה חומרים התרופה מכילה?
קורה לפעמים שמשווקים תרופות או תחליפי תזונה שנמכרים "רק" בציבור שלנו ולבסוף מתברר שיש בפנים כל מיני חומרים לא ברורים ואין פיקוח מגוף בריאותי. אז אשמח אם תוכלי לברר מה יש בפנים.אני חושבת שממוצרים טבעיים-
אני אישית הייתי רגישה לפצעים האלו,
מרחתי את המשחה ויותר לא חזר לי.
רפואה שלימה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים