פצע לבן על החניכיים

• הוסף לסימניות
מה עושים להקל לילד? מציק לו מאד....
תודה!

• הוסף לסימניות
עלה בדעתי לחפש ואכן מצאתי אשכול על כך...
https://prog.co.il/showthread.php?t=59655&page=2

ואם כבר באותו ילד (בן 5.5) עסקינן, אני מחפשת בשבילו איזה מולטי ויטמין לשפר לו את התזונה, הוא אכלן קשה מאד, עם תאבון נמוך ובררן גדול באוכל. (בנוסף אלרגי לכמה מאכלים).
בררתי ואמרו לי שביוסטראט נחשב למולטי חזק ויעיל, אך לא מצאתיו בחנויות, הוא לא במלאי הרבה זמן.
יש למשהו המלצה נוספת רצינית? לא סוכריות ג'לי חביבות שהתועלת בהן לוטה בערפל....
תודה!

• הוסף לסימניות
יותר מידי .. תבחרו את הפתרון המועדף..

גזור והדבק מרבי גוגל ..
לרוב אין צורך בטיפול, והאפטה (פצעים לבנים בפה ובחניכיים ) תירפא מעצמה. לא קיימת תרופה לריפוי אפטה,אך קיימים מספר טיפולים להפחתת משך הזמן , הכאב ואי-הנוחות שנגרמים כתוצאה מנוכחותה.
תכשירים נוספים הם "אפטגון" או "קאנקא" שאישית אני ממליץ עליו מאוד במרפאתי, למרות שהוא שורף ומציק בשלב ההשמה. חשוב מאוד להקפיד ולמרוח את החומר על האפטה באופן קבוע כל 3 שעות ולאחר צחצוח שיניים.
לאחרונה יצא מוצר חדש בשם "פרו פה" שהוא מעין ספוגית קטנה שנדבקת על הפצע ומתמוססת לבד במהלך 12 שעות. החומר אשר בספוגית אמור לחטא, ולפי היצרן, גם לעזור בריפוי.
מוצר נוסף אשר הוכיח את עצמו הוא "אפטגון" .זהו ג'ל המכיל אלוורה ואינו מצריך מרשם רופא. הג'ל יוצר שכבת ציפוי המגינה מפני גירויים של הפצע. יש למרוח את הג'ל על הפצע וההקלה תורגש מיידית
תרופה נוספת :אורלמדיק / OralMedic (תרופה) – התרופה הזאת יצאה לשוק לפני רק פחות משנתיים (מסיבה זו, רוב נותני העצות שתתקלו בהן, מלבד רוקחים בבית מרקחת, לא ידעו להמליץ לכם עליה). אך התרופה הזו היא הדבר האמיתי. מדובר בשתי מקלות צמר גפן שהמקל שלהן עשוי ממבחנה שממולאת בחומר התרופה. כדי להשתמש בתרופה, יש לשבור את החלק העליון של המקל, כך שנוזל התרופה הסגלגל יזלוג לחלק התחתון של הצמר גפן. כעת, את הצמר גפן הספוג בתרופה יש להניח על איזור הפצע וליד איזור הפצע (זאת לאחר שמייבשים אותו מעט מהרוק שסביבו). תחושת הצריבה של התרופה היא חזקה יותר מזו של הנחת מלח ישירות על הפצע. מדובר בכאב חריף מאד שנמשך גם הוא כ- 2 דקות. בזמן מריחת התרופה, יש להיזהר שלא למרוח אותה על איזורים נוספים בפה ולנסות שהרוק שנוטף לא יגע באיזור הפצע עם התרופה. לאחר מספר דקות, התרופה יוצרת חיפוי חזק מאין כמוהו סביב הפצע. בטעות יצא לי פעם להניח חלק מהתרופה על איזור בריא בחלל הפה, ניסיתי להסיר את החיפוי שנוצר שם (על ידי גירוד האיזור עם הלשון או האצבע), ולא הצלחתי להסיר את החיפוי. התרופה הזאת (אורלמדיק), מצליחה לשמור על הפצע ללא כאבים ויחסית מוגן מפציעות, במשך למעלה מיממה. לרוב, מדובר במספיק זמן כדי שהפצע יספיק להחלים במידה כזו שלאחר מכן הוא כבר ייעלם.

• הוסף לסימניות
אפטות בפה

אפטגון מאוד יעיל לבן שלי היה בפה .כשקניתי את האפטגון בבית המרקחת הציעו לי שני

סוגים ,אחד שעולה זול יותר ,והשני יותר יקר אבל הוא חיסל בטיפול אחד בלבד את האפטות,

יש לטפל לפי ההוראות .

• הוסף לסימניות
משחת שיניים מאלוורה מאלחשת את המקום כך שלא מרגישים את הפצע ולא מפריע מכל שפשוף במקום ומזרז את הריפוי.
לשים מעט על האצבע ולמרוח כמה פעמים.
בטעם מנטה.

• הוסף לסימניות
קניתי בערב אפטגון, ובאמת הנחתי לו ונראה שהוקל לו מיידי.
אשמח למידע אודות מולטי ויטמין לילד...
תודה!

• הוסף לסימניות
נשמע קצת אכזרי, אבל מאד יעיל. לשים 'מקל אזנים' טבול באלכוהול על הפצע. 'נורא נורא שורף' אבל אחרי פעם פעמיים- עובר.

• הוסף לסימניות
אם אפשר להקל עם ג'ל מרגיע, למה להציק לו יותר? מספיק בכה גם כך הערב...

• הוסף לסימניות
כי זה הורג את הפצע תוך כמה שעות. זה ענין של שיקול- להרגיע כמה ימים או להכאיב ולגמור בזריזות.
האמת היא שזה די תלוי באופי של הילד (ושל אמא שלו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת