פצפוצי אורז

• הוסף לסימניות
איך גורמים לפצפוצי אורז שמגיעים למקפיא
להיות פריכים כל הזמן?

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
תסבירי, מה זה מגיעים למקפיא? איך הם מגיעים? ז"א שהקפאת אותם? ככה בצורתם הטבעית או לאחר הכנה של מאפה כלשהו?

• הוסף לסימניות
פצפוצי אורז עם שוקולד; לדעתי זו הכוונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1434913:
פצפוצי אורז עם שוקולד; לדעתי זו הכוונה.

כן בדיוק
ממתק פצפוצי אורז, או כתחתית לקרמבו ביתי וכו'
עשיתי מתכון כזה ולאחר הקפאה בת יום, הם נעשו רכים.
מנסיונכם, יש דרך להשאיר אותם פריכים?
תודה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאלו שמצופים סוכר נשארים פריכים והסוג ללא הסוכר מתרככים

• הוסף לסימניות
השתמשתי בסוג הרגיל.
אולי צריך לקלות קצת קודם?.
מישו יודע? מנוסה?
(בכל מקרה אם בטוח המצופה סוכר לא מתרכך אשתמש בו, זה בטוח?)
אני פשוט הולכת על כמות גדולה וחבל לי על זה.
תודה

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי משהו כזה והתרככו לי...
ממה שהבנתי צריך להקפיד שהשוקולד שמערבבים איתם יהיה פושר ולא חם וכן שרק יצפה אותם ושהם לא "ישחו" בתוכו (ז"א - להוסיף פצפוצי אורז).

• הוסף לסימניות
ישנם 2 סוגים של פצפוצי אורז - גדולים ונפוחים וקטנים יותר.
הקטנים נשארים פריכים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה