התייעצות פקדון נזיל לתקופות קצרות חוזרות ונשנות

• הוסף לסימניות
כמעט כל חודש יש לי סכום ששוכב בין שבועיים לשלוש.
בבנק הציעו לי פקדון שבועי בריבית שנתית קבועה של 3.5%.
יש הצעות טובות יותר?

מה שחשוב פה מאוד זה הנזילות, דהיינו שבהתראה קצרה אוכל למשוך את הכסף חזרה לבנק

• הוסף לסימניות
כמעט כל חודש יש לי סכום ששוכב בין שבועיים לשלוש.
בבנק הציעו לי פקדון שבועי בריבית שנתית קבועה של 3.5%.
יש הצעות טובות יותר?

מה שחשוב פה מאוד זה הנזילות, דהיינו שבהתראה קצרה אוכל למשוך את הכסף חזרה לבנק
הנזילות היא יום למחרת בהנחה שהמסחר פעיל.

• הוסף לסימניות
@השקעות הון
אני רוצה להוקיר לכם תודה
בזכותכם יישמתי את העניין ושמתי בקרן כספית ונכנסתי היום לבנק וראיתי שהרווחתי מעל 10 ש''ח תוך ימים ספורים
פרוטה לפרוטה מצטרפת [את הרווח אני לא מושך מהקרן כספית גם כשייצא החיובים של הכרטיסי אשראי. אמכור רק את הסכום שקניתי]
עוד כמה שקלים בחודש להניח בצד בפעולה שלוקחת חצי דקה לא רע

• הוסף לסימניות
בהנחה שב 10 לחודש יוצאים לי חיובים בחשבון (צ'קים אשראי וכו'), אם אני מבצע מכירה ב 10 לחודש לפני השעה 16:00 אני מסודר בטוח?

• הוסף לסימניות
בהנחה שב 10 לחודש יוצאים לי חיובים בחשבון (צ'קים אשראי וכו'), אם אני מבצע מכירה ב 10 לחודש לפני השעה 16:00 אני מסודר בטוח?
צריך לבצע מכירה ב9.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה