כללי פקודה של פריהנד באילוס'

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בפריהנד זכורה לטוב הייתה אפשרות לשנות קבוצה של צבעים לצבעים אחר באותה "פרופורציה" האם גם באילוס' ישנה אפשרות כזו? אם כן, זה יסייע לי מאוד מאוד!!

וכל העונים והמסייעים יבורכו מהשמים בכל מילי דמיטב.

• הוסף לסימניות
יש פקודה כזו החל מאילוס' CS3.
בוחרים את האובייקטים, ולוחצים בסרגל הכלים המשתנה (למעלה) על אייקון שנראה כמו גלגל צבעים. נפתח חלון. צריך לסמן שם V למטה (לא זוכרת איך קוראים לפקודה - אבל זה אומר שהוא ישנה את הצבעים בהתאמה) ואז מסובבים את אחד העיגולים לצבע הרצוי וכולם מסתובבים יחד איתו.

• הוסף לסימניות
מ-ע-ו-לה!!
אין לך שמץ של מושג איך עזרת לי!! חסכת לי שעות רבות של עבודה!

תבורכי!!!

תודה רבה ותזכי למצוות!

• הוסף לסימניות
עוד שאלה בנושא:
בפריהנד, זכורה לטוב מאוד, הפקודה פשוט שינתה את כל האובייקט, על כל חלקיו וצבעיו. כמו שראיתי באילוס' צריך לשנות כל נקודה בפני עצמה. האם אני טועה? האם ישנה דרך קצרה יותר לשנות את כל האובייקט, על כל חלקיו וצבעיו, לצבע שונה בהתאמה?

• הוסף לסימניות
בצד ימין למטה, אם אני לא טועה במיקום, יש סימן של נעילה. חצי עליו ואז הוא מסובב לך את כל הצבעים בהתאמה.

(לא הקשבת בהרצאה של פרוג בשנה שעברה...;))

• הוסף לסימניות
מירי, רוב תודותי! אין לך מושג איזה עזרה זאת בשבילי!!

(מממ... לא ידעתי בכלל על קיומו של פרוג בשנה שעברה)

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה בין פריהנד לאילוס':

האם באילוס' יש רק 2 אפשרויות של מעברי צבעים קווי ורדיאלי??? בפריהנד היה הרבה יותר! ובעיקר מה שחסר לי עכשיו זה האפשרות של מעבר ריבועי.

ואולי יש עוד אפשרויות ואני הקטנה לא יודעת?

• הוסף לסימניות
אולי למישהו בכל אופן יש תגובה על שאלתי האחרונה?

• הוסף לסימניות
כרגע אין מעבר אחר אבל אפשר לעשות משחקים עם מסכות ושיטות שילוב וכו' השאלה היא מה המטרה? איזה מעבר את צריכה בסופו של דבר

(בהחלט פשלה של אדובי ולפעמים עדיף כבר לערוך בפוטושופ ולייבא לאילוס')

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה. משחקים אני עושה כבר שעה--- (כי מדובר על כמה וכמה אובייקטים)

בכל אופן, באמת תודה, לפחות אני יודעת שאני לא עובדת לשווא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה