אופיס 365 פקודות מאקרו בוורד 2013 נמחקו משום מה, למישהו יש פתרון?

• הוסף לסימניות
פקודות מאקרו שהיו לי והשתמשתי בהם היום, פתאום נעלמו ולא ניתן להפעילם. ובעצם זה הדף שבו כל פקודות המאקרו שיצרתי.
כשאני לוחצת על הקיצור דרך של המאקרו מופיעה לי הודעה "לא ניתן למצוא את המאקרו או שהוא אינו זמין בשל בעיות אבטחה".
באבטחה מסומן לי שיפעיל תמיד מאקרו.
למישהו יש פתרון??

• הוסף לסימניות
גם בעורך של VBAכ(Alt+F11) לא מופיע כלום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;n4907127:
גם בעורך של VBAכ(Alt+F11) לא מופיע כלום?

לא מופיע.
השתמשתי במאקרו, ופתאום זיהיתי שהוא נמחק. כל הדף שבו המקרואים שייצרתי. המאקרו לדוגמא של ניקוד - נשאר. הוא בדף נפרד.

• הוסף לסימניות
האם שיחזור המערכת של וינדוס 10 יועיל לזה?

• הוסף לסימניות
לא הגיוני. ככל הנראה קובץ ה NORMAL שבו מאוחסנים הקודים אופס ע"י התכנה. תוכלי לבדוק את זה לפי המשקל של הקובץ. בכל מקרה כדאי לבקר בתיקיית התבניות של וורד ולראות מה יש שם.

זה יכול להיות בנתיב הזה: %username%\AppData\Roaming\Microsoft\Templates
אם הנתיב לא נמצא, בשביל למצוא את הכתובת של הקבצים אפשר להוסיף במסמך וורד שדה > מידע אודות המסמך > template > הוסף נתיב לשם הקובץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;n4909440:
לא הגיוני. ככל הנראה קובץ ה NORMAL שבו מאוחסנים הקודים אופס ע"י התכנה. תוכלי לבדוק את זה לפי המשקל של הקובץ. בכל מקרה כדאי לבקר בתיקיית התבניות של וורד ולראות מה יש שם.

זה יכול להיות בנתיב הזה: %username%\AppData\Roaming\Microsoft\Templates
אם הנתיב לא נמצא, בשביל למצוא את הכתובת של הקבצים אפשר להוסיף במסמך וורד שדה > מידע אודות המסמך > template > הוסף נתיב לשם הקובץ

תודה.
הקובץ הנמצא בשם נורמל מכיל 18 ק"ב. ישנה אפשרות לשחזר אותו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;n4910391:
תודה.
הקובץ הנמצא בשם נורמל מכיל 18 ק"ב. ישנה אפשרות לשחזר אותו?

תנסי לבדוק ב"פתיחה" (CTRL+O) > שחזור מסמכים שלא נשמרו ותבדקו אם יש שם קובץ ASD כלשהו שיכול להיות הקובץ המדובר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;n4911013:
תנסי לבדוק ב"פתיחה" (CTRL+O) > שחזור מסמכים שלא נשמרו ותבדקו אם יש שם קובץ ASD כלשהו שיכול להיות הקובץ המדובר.

בדקתי, ואכן יש שם כמה קבצים. מה אני אמורה לעשות כדי לנסות לשחזר אותם? ואיך אני יכולה לדעת מה מהם הוא הרלוונטי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;n4911602:
בדקתי, ואכן יש שם כמה קבצים. מה אני אמורה לעשות כדי לנסות לשחזר אותם? ואיך אני יכולה לדעת מה מהם הוא הרלוונטי?

תנסי לפתוח אותם משם. מומלץ לשמור את הקובץ ASD במקום אחר כדי שוורד לא יחליט למחוק אותם על דעת עצמו.

• הוסף לסימניות
איך להבא אשמור את המאקרו באופן שלא כל שינוי של תבנית הנורמל תמחק אותו?

• הוסף לסימניות
יש שתי אפשרויות:
א. פשוט לגבות את קובץ הנורמל בכל פעם שעושים בו שינוי משמעותי כמו הוספת פקודות מאקרו.
ב. לשמור את פקודות המאקרו בקובץ אחר שאותו צריך לשמור בתיקיית ה STARTUP של וורד. [בנתיב הזה: C:\Users\USER_NAME\AppData\Roaming\Microsoft\Word\STARTUP
אם זה לא נמצא בנתיב הזה אפשר למצוא את המיקום כך: קובץ > אפשרויות > מתקדם > מיקומי קבצים > הפעלה
שם מוגדרת תיקיית ההפעלה]
אחרי שהקובץ נמצא שם אפשר להגדיר קיצורי מקשים או פקדים ולהשתמש בפקודות המאקרו שהוא מכיל, מצד שני הוא לא קשור לקובץ נורמל שעלול להתאפס במצבים מסוימים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני עושה בכל פעם גיבוי של המאקרו לתוך מסמך טקסט, כך שגם אם ימחק יהיה לי בקלות איך לשחזר.
אגב, פעם נמחקו לי כל המקרויים וחלקם חזרו על ידי שחזור המערכת לזמן מוקדם יותר. איני מבין כיצד אך כך היה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה