אופיס 365 פקודת מאקרו במיספור ידני

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעשות עמי חסד של ממש ולתת לי הוראות איך לעשות מאקרו שיחליף מיספור אוט' במיספור ידני ול'סגנן' אותם אח"כ כפי רצוני?

אני אומר מראש שאני עם הארץ בענין ואף פעם לא עשיתי מאקרו, אבל אני נמצא תחת לחץ עבודה רצינית שממש זה נצרך לי
אנא עשו עמי חסד.

• הוסף לסימניות
אתה נותן קויים מידי כלליים.

אפשר להחליף במספור ידני, אבל לא ברור מה זה נותן לך. העצוב המותאם לא ברור מה הוא קשור לאוטו' או ידנית.

פרט ואשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי צריך כזה דבר ומה שבסוף עשיתי זה להוסיף עמודה של מספור שאני יצרתי, ובאמצעות המאקרו בכל פתיחה של טופס הוא מוסיף למספר הקודם 1.

הקוד הוא:

=Nz(DMax("field","table"),0)+1

שמתי אותו בערך ברירת המחדל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי בס;1337336:
מישהו יכול לעשות עמי חסד של ממש ולתת לי הוראות איך לעשות מאקרו שיחליף מיספור אוט' במיספור ידני ול'סגנן' אותם אח"כ כפי רצוני?

אני אומר מראש שאני עם הארץ בענין ואף פעם לא עשיתי מאקרו, אבל אני נמצא תחת לחץ עבודה רצינית שממש זה נצרך לי
אנא עשו עמי חסד.

זה מקרו ממיר מספור אוטומטי לידני.
https://www.dropbox.com/s/o6a3qkete9noih9/מאקרו ממיר מספורי וורד לטקסט.txt
באדיבות הניק קרש כמדומני

• הוסף לסימניות
פשוט לעמוד בתוך מסמך הוורד ללחוץ ALT+F11
בחלון התחתון שנפתח להדביק את השורה הזאת:

ActiveDocument.ConvertNumbersToText wdNumberParagraph
וללחוץ אנטר.
זהו, המספורים נהפכו לתוים רגילים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול בבקשה לרענן כאן את אחד הפתרונות?

• הוסף לסימניות
שלחצתי על ALT+F11- זה מה שקיבלתי. אז על איזה חלק תחתון בעמוד הכוונה?

קבצים מצורפים

• מיספור.PNG
    מיספור.PNG
    KB 61.8 · צפיות: 30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה