תח"צ פקחי אגד - שינוי לטובה

• הוסף לסימניות
סגן ראש עיריית ירושלים, צחי ברים, על החלטת אגד להפסיק לתמרץ פקחים לחלק דוחות באוטובוסים: "מדובר בהחלטה נכונה, מוטיבציית היתר של הפקחים לתת דוחות גרמה לעוול ולעוגמת נפש גדולה לתושבים בירושלים. כולי תקווה שגם הרכבת הקלה תאמץ את ההחלטה. אני מודה ליו״ר הועדה לפניות הציבור, ח"כ פינדרוס, שהרים את הכפפה ולא הרפה עד שהתקבלה ההחלטה הנכונה״.

• הוסף לסימניות
אגד התחייבה בפני מנהל הרשות לתחבורה ציבורית עידן מועלם להפסיק לתמרץ פקחים בשכרם לחלק קנסות לנוסעים שלא תיקפו את כרטיסיהם - כך נודע לגלובס.
ההתחייבות הגיעה על רקע סדרת דיונים בוועדה לפניות הציבור בכנסת על מתן קנסות לנוסעים בתחבורה הציבורית שלא שילמו על נסיעותיהם.

• הוסף לסימניות
אם נקנסתי בעבר (לפני קצת יותר משנה) סתם!
תיקפתי כחוק (יש עדי ראיה) והתיקוף לא נראה במכשירי התיקוף של הפקחים הארורים!!!! שקנסו אותי,
יש מה לבקש כעת פיצוי? מאגד? ממשרד התחבורה?
(לצערי נאלצתי לשלם את הדו"ח)

• הוסף לסימניות
אם נקנסתי בעבר (לפני קצת יותר משנה) סתם!
תיקפתי כחוק (יש עדי ראיה) והתיקוף לא נראה במכשירי התיקוף של הפקחים הארורים!!!! שקנסו אותי,
יש מה לבקש כעת פיצוי? מאגד? ממשרד התחבורה?
(לצערי נאלצתי לשלם את הדו"ח)
תוכלו לנסות להוציא פירוט נסיעות ברב קו בעמדות 'על הקו' ולבדוק האם התיקוף נקלט במכשיר התיקוף

• הוסף לסימניות
תוכלו לנסות להוציא פירוט נסיעות ברב קו בעמדות 'על הקו' ולבדוק האם התיקוף נקלט במכשיר התיקוף
התיקוף לא נקלט במכשיר התיקוף, זו הייתה תחנה ראשונה של המסלול וכנראה שמכשיר התיקוף עדיין היה במסלול הנסיעה שקדמה לנסיעה שלי ועדיין לא התאפס,
אבל מאיפה לי לדעת?
והפקחים שעלו בתחנה השנייה של המסלול היו מנובלים ממש!!! כי היו עוד 5-6 נוסעים כמוני בדיוק- תיקפו והתיקוף לא נקלט, ובמקום לנסות ולהבין שיש פה בעיה במכשיר ולא בכלל נוסעי האוטובוס התמימים, הם קנסו את כולנו....
תכלס נקנסתי, כעסתי, ערערתי, נדחיתי, ערערתי שוב, נדחיתי שוב ונאלצתי לשלם,
יש מה לעשות עכשיו?

• הוסף לסימניות
התיקוף לא נקלט במכשיר התיקוף, זו הייתה תחנה ראשונה של המסלול וכנראה שמכשיר התיקוף עדיין היה במסלול הנסיעה שקדמה לנסיעה שלי ועדיין לא התאפס,
אבל מאיפה לי לדעת?
והפקחים שעלו בתחנה השנייה של המסלול היו מנובלים ממש!!! כי היו עוד 5-6 נוסעים כמוני בדיוק- תיקפו והתיקוף לא נקלט, ובמקום לנסות ולהבין שיש פה בעיה במכשיר ולא בכלל נוסעי האוטובוס התמימים, הם קנסו את כולנו....
תכלס נקנסתי, כעסתי, ערערתי, נדחיתי, ערערתי שוב, נדחיתי שוב ונאלצתי לשלם,
יש מה לעשות עכשיו?
א. אם התיקוף נרשם על הנסיעה הקודמת - הוא אמור לכאורה להופיע בהיסטוריית התיקופים ברב קו
ב. עמותת דרך כבוד מטפלת במקרים כאלו - a1253312#gmail.com

• הוסף לסימניות
סגן ראש עיריית ירושלים, צחי ברים, על החלטת אגד להפסיק לתמרץ פקחים לחלק דוחות באוטובוסים: "מדובר בהחלטה נכונה, מוטיבציית היתר של הפקחים לתת דוחות גרמה לעוול ולעוגמת נפש גדולה לתושבים בירושלים. כולי תקווה שגם הרכבת הקלה תאמץ את ההחלטה. אני מודה ליו״ר הועדה לפניות הציבור, ח"כ פינדרוס, שהרים את הכפפה ולא הרפה עד שהתקבלה ההחלטה הנכונה״.
אגד תפסיק לתמרץ פקחים לפי דוחות החל מספטמבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה