דרוש מידע פקידה חצופה במוקד 106 »»»

• הוסף לסימניות
בבניין שלנו נראו תוך תקופה קצרה שלושה נחשים!
אימי שתחי' התקשרה למוקד של העירייה ע"מ לדווח.
מה הפקידה (טלפנית?) ענתה לה?
שתפסיק לדמיין.
באמת שיש לה נס שלא הייתי לידה באותו רגע.
אמא שלי ממש נפגעה ואני רוצה להתלונן.
הבעיה היא שאין לי מושג מי זו :( וגם אין לי הקלטה...
יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
כן,
תלונה למבקר העיריה
עם שעת השיחה ומס' הטלפון ממנו התקשרת.
כל שיחה מתועדת שם.
(ובעיקרון, אם תיכנסי לתיק האישי בעיריה תוכלי לראות שם את כל הפניות שפנית לעירה גם בצורה מקוונת וגם בטלפון)

• הוסף לסימניות
כן,
תלונה למבקר העיריה
עם שעת השיחה ומס' הטלפון ממנו התקשרת.
כל שיחה מתועדת שם.
(ובעיקרון, אם תיכנסי לתיק האישי בעיריה תוכלי לראות שם את כל הפניות שפנית לעירה גם בצורה מקוונת וגם בטלפון)
מה פירוש תיק אישי?

• הוסף לסימניות
כלל תמיד עדיף לפנות לרשויות דרך האתר [אם אפשרי] הכל נכנס למערכת CRM ומתועד.
ומתייחסים הרבה יותר ברצינות [מנסיון שלי כעובד בעירייה].

גם כאן יש להגיש תלונה זו תגובה מסכנת חיים [לא לכולם יש ילדים שדואגים להם]

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה, כי יפטרו אותה?
את ה"הון" שמקבלים בישרות לקוחות של העיריה היא תוכל לקבל גם בהראל.
זה לא משנה מה יהיה לה (ודרך אגב, זו לא תשובה, יכול להיות לה עוגמת נפש, נזיפות, אובדן עבודה וכו')
משנה מה לנו מותר
ויכול מאד שמותר, אבל צריך לבדוק.

• הוסף לסימניות
יש לציין שמלבד הפגיעה האישית (לא אשקר לומר שאין לי נגיעה בעניין...), יש כאן עניין של סכנת חיים, כפי ש- @חסדיאל שופק ציין.
זה מה שבעיקר גרם לי לקחת את העניין רציני.

• הוסף לסימניות
אנחנו פעם פניו לעיריה על חיה שתבייתה בבנין שלנו ותגובת העיריה היתה שמה שבתוך בנין הוא לא באחריותה. מה שבחוץ- כן
ואני פניתי לפני שבועיים ל106 בעירית ב"ב לגבי חתולה שמסתובבת ברחוב שלנו ובגינה וכנראה חולה ולא מפחדת כלל מאנשים, אז טענו שם שאין קשר אליהם, וניסיתי לומר לה שתמיד הם אומרים שאם זה בתוך הבנין לא קשור אליהם, ועכשיו זה ברחוב, אז היא ענתה לי מאד בחוסר סבלנות שהם לא קשורים וזהו, ובסוף שלחה אותי לשירות הוטרינרי של גוש דן. (בנוסף דיברה מאד לא יפה ובחוסר סבלנות...)

• הוסף לסימניות
בבניין שלנו נראו תוך תקופה קצרה שלושה נחשים!
אימי שתחי' התקשרה למוקד של העירייה ע"מ לדווח.
מה הפקידה (טלפנית?) ענתה לה?
שתפסיק לדמיין.
באמת שיש לה נס שלא הייתי לידה באותו רגע.
אמא שלי ממש נפגעה ואני רוצה להתלונן.
הבעיה היא שאין לי מושג מי זו :( וגם אין לי הקלטה...
יש מה לעשות?
פשוט להבליג.
לסלוח זה לא מידה מגונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה