כללי פקסול בסגירת פרינט באינדיזיין

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה פתאום כשאני סוגרת קבצים לדפוס באינדיזיין, הכיתוב יוצא ברור וחד, אבל התמונות (PDF או EPS ) המיובאות מאילוס' או פוטושופ (שעד עכשיו לא עשו שום בעיה ויצאו חדות להפליא) יוצאות מפוקסלות?
אולי משהו בהגדרות של הפרינט?
זה די דחוף לי, אשמח עם משהו יענה בהקדם
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הקישורים תקינים?

• הוסף לסימניות
כן. עד כמה שידוע לי לא השתנה בקישורים שום דבר מהותי.
מישהו יכול לענות לי מה אפשר לעשות?
מחר אני צריכה להביא לדפוס חומר, ולא יודעת מה לעשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י exactly;475477:
כן. עד כמה שידוע לי לא השתנה בקישורים שום דבר מהותי.
מישהו יכול לענות לי מה אפשר לעשות?
מחר אני צריכה להביא לדפוס חומר, ולא יודעת מה לעשות.

תבדקי בחלונית הקישורים אם אין שם סימון של קישורים לא מעודכנים.

• הוסף לסימניות
הקישורים בסדר גמור, ועדיין...

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים.
מצאתי את הבעיה.
באקרובט דיסטילר, ההגדרה השתנה משום מה.
החזרתי ל HIGK QUALITY PRINT
והכל בא על מקומו בשלום.
...
המחשב הזה...
עד שמוצאים מה הוא שינה ואיפה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה