פקס במחשב

• הוסף לסימניות
איך אפשר לשלוח פקס דרך המחשב ללא צורך להדפיס את הדף
אלא ישר להעביר אותו לפקס ולשלוח דרך הפקס

• הוסף לסימניות
באתר שבקישור יש משלוח חינם.
ובדרך כלל הפקס נשלח מיידית.

www.freefax.co.il

• הוסף לסימניות
ברוב המדפסות החדשות ובפרט בHP יש תוכנה ששולחת הפקסים דרך המחשב ע"י מדפסת פקס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1734507:
איך אפשר לשלוח פקס דרך המחשב ללא צורך להדפיס את הדף
אלא ישר להעביר אותו לפקס ולשלוח דרך הפקס

אם יש במחשב כרטיס מודם (ואם אין, אפשר לקנות בזול כרטיס פנימי או חיצוני בחיבור USB)
ובעזרת תוכנת פקס מצויינת (שאני יכול לתת לכם בל"נ - באישי) אפשר לשלוח/לקבל פקסים ללא הגבלה. נוח מאוד!
אגב, באופן זה צריך לחבר את המחשב לקו טלפון בלבד, ללא צורך בחיבור לאינטרנט.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם יש לי פקס שאני מחבר אותו לקו טלפון עכשיו אני שואל איך אני יכול לשלוח פקס דרך המחשב ללא צורך להדפיס את הדף
לגבי פריפקס אם שולחים קובץ יותר משחור לבן זה כבר לא עובר
ויש לי hp

• הוסף לסימניות
איזה דגם פקס?

• הוסף לסימניות
אם את מתקינה את הדרייברים של המדפסת/פקס שלך.
אמור להיות לך ברשימת של המדפסות גם על אותו שם פקס.
ואז את פשוט מדפיסה במקום למדפסת הרגילה למדפסת פקס.
אם את צריכה עזרה בנידון תשלחי לי באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה