פקס דרך המחשב

• הוסף לסימניות
אם יש לי סורק
ויש לי מייל
ויש לי בזק
רק אין לי פקס
אפשר משו דרך המחשב?????????????

• הוסף לסימניות
מה הכוונה אין לי פקס, מכשיר?
יש מודם המתחבר למחשב הוא עולה באיזור 130-150 ש"ח
מחברים אותו עם USB והוא מתחבר לקו טלפון,
ואז מתקבל במחשב מדפסת נוסף FAX
עובד מצויין.
זה כמובן כשיש קו טלפון במקום..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1071653:
מה הכוונה אין לי פקס, מכשיר?
יש מודם המתחבר למחשב הוא עולה באיזור 130-150 ש"ח
מחברים אותו עם USB והוא מתחבר לקו טלפון,
ואז מתקבל במחשב מדפסת נוסף FAX
עובד מצויין.
זה כמובן כשיש קו טלפון במקום..

אין לי מכשיר
יש לי מודם רגיל. צריך משו מיוחד של פקס ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1071667:
אין לי מכשיר
יש לי מודם רגיל. צריך משו מיוחד של פקס ?

לא צריך מכשיר.
צריך 'מודם לפקס' שמתחבר למחשב בכניסת יועסבי ולתשתית של הטלפון, יש את זה בכל חנות מחשבים.
מה שצריך זה שיהיה קו טלפון במקום.
הוא עובד גם לקבלה וגם לשליחה, אני התנסתי איתו רק לשליחה כי יש לי פקס2מייל, וזה עובד מצויין לשליחה.

• הוסף לסימניות
תוכלו לפנות למייל הרשום בחתימתי ואעזור לכם בעז"ה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות מודם פקס - שמתחבר בתוך המחשב ללוח אם.
מחירו : 20-30 ש"ח.
יש בד"כ רק בחניות של תיקוני מחשבים וכדו'
כי כיום זה כבר לא שימושי בד"כ לציבור הרחב.

• הוסף לסימניות
my fax
מעולה! שליחה וקבלה דרך המייל

• הוסף לסימניות
אגב, פרי פקס יכול גם לקבל או רק לשלוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1071829:
אגב, פרי פקס יכול גם לקבל או רק לשלוח?
רק לשלוח.
לקבל ניתן לקבל ישירות למייל ב4.5 ש"ח לחודש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה