בקשה פקס הארגון של קובי לוי?

• הוסף לסימניות
יש למישהו את הפאקס (זקנים כותבים פאקס, צעירים כותבים פקס, שמתם לב לזה פעם? העולם שייך לצעירים!!! רבינו אמר: אסור להיות זקן, תמיד להתחדש בעבודת השם. אי אי אי... לא קל. אבל כשמתרגלים להתחיל כל יום מההתחלה, הכל זורם. אפשר ללמוד מיאיר לפיד. ברצינות. אז מה אם לפני 5 דקות אמרתי משהו הפוך? מה קרה? עכשיו אני, יאיר לפיד החדש, אומר משהו אחר! וכמובן בשיא הבטחון עצמי!) של הארגון של קובי לוי? הצלת חיים משהו?

• הוסף לסימניות
יש למישהו את הפאקס (זקנים כותבים פאקס, צעירים כותבים פקס, שמתם לב לזה פעם? העולם שייך לצעירים!!! רבינו אמר: אסור להיות זקן, תמיד להתחדש בעבודת השם. אי אי אי... לא קל. אבל כשמתרגלים להתחיל כל יום מההתחלה, הכל זורם. אפשר ללמוד מיאיר לפיד. ברצינות. אז מה אם לפני 5 דקות אמרתי משהו הפוך? מה קרה? עכשיו אני, יאיר לפיד החדש, אומר משהו אחר! וכמובן בשיא הבטחון עצמי!) של הארגון של קובי לוי? הצלת חיים משהו?
מספר הפקס: 09-8820166

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה לי הכבוד לדבר עם קובי לוי בעצמו...
איש מדהים, איזו הקשבה, איזו לבביות. שווה לשבור שישה סמארטפונים (יתכן שגם שבעה, מהרהר בנושא) רק כדי להכיר יהודי כזה.

• הוסף לסימניות
איש מדהים, איזו הקשבה, איזו לבביות. שווה לשבור שישה סמארטפונים (יתכן שגם שבעה, מהרהר בנושא) רק כדי להכיר יהודי כזה.
הוא יודע לדוג אנשים...

• הוסף לסימניות
איזה בן אדם עסוק !! לא מספיק לו סמארטפון אחד ! צריך שבע ! :D ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה