פקס למחשב

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקבל את הפקסים לתוך המחשב איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
פירוט מחשב

אם יש ברשותך מחשב נייד רגיל
מסתמא יש לו חומרתית מודם פקס
אך צריך לוודא שמבחינת תוכנה יש לך אופציה כזו
תלוי איזה מערכת הפעלה יש וכו׳
ואם במחשב נייח עסקינן
צריך להרכיב במערכת מודם פקס pci
וגם לוודא מבחינת תוכנה
ואם יש לך מערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט
כמה שידוע לי רוב כרטיסי הpci לא פועלים היטב
אלא צריך לקנות מודם פקס חיצוני

בקיצור לא באתי לבלבלך
אלא להסביר
שתפרטי מה פירוט המחשב שלך

• הוסף לסימניות
הכי פשוט והכי זול

להוסיף בבזק את השירות פקסטומייל ב3.5 שקל לחודש.
ואזי להגיד לשולחי הפקסים לשלוח למספר 155+ספרת קידומת והמספר.
(לדוגמא, למספר 025006767 יש לשלוח ל15325006767)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם יש לך מודם במחשב את פשוט צריכה לבחור בהדפסה בשם מדפסת fax ואז כשתדפיס הוא ידפיס למסוף הפקס, וכן גם תוכלי לקבל או ישירות או דרך שרות תא פקס של בזק שאם יש לך שירות תא קולי אז לא עולה לך יותר ופשוט צריך להוסיף לפני מספר הטלפון שלך 153 + קדומת ללא האפס, + מספר הטלפון שלך ואז תשלפי את הפקס בזמן שנוח לך מהתא קולי לפי ההוראות שם

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה

נכתב ע"י rivkaw;503815:
אם יש לך מודם במחשב את פשוט צריכה לבחור בהדפסה בשם מדפסת fax ואז כשתדפיס הוא ידפיס למסוף הפקס, וכן גם תוכלי לקבל או ישירות או דרך שרות תא פקס של בזק שאם יש לך שירות תא קולי אז לא עולה לך יותר ופשוט צריך להוסיף לפני מספר הטלפון שלך 153 + קדומת ללא האפס, + מספר הטלפון שלך ואז תשלפי את הפקס בזמן שנוח לך מהתא קולי לפי ההוראות שם

יש לי מודם של HOT איך זה הולך שם? משהו מתמצא?
מדובר על מחשב נייח.

• הוסף לסימניות
יש לי מיני נייד של טושיבה, האם כבר מותקן בתוכו מודם פקס?

• הוסף לסימניות
מה שצריך בשביל זה זה מודם אנלודי, שלרוב מובנה בתוך המחשב. ולא מודם דיגטלי השימישי לנט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה